LifeStyle

«Ο γιος μου δεν είναι τέρας, σταματήστε το λιντσάρισμα» – Galaksias Portal News

Η μητέρα του ράπερ Sean «Diddy» Combs, ή γνωστός και ως Puff Daddy, Janice Smalls Combs, σπάει τη σιωπή της και καταδικάζει το «δημόσιο λιντσάρισμα» τού γιου της ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων και σεξουαλική κακοποίηση.

Η Janice Smalls Combs, μητέρα του ράπερ Puff Daddy ή Diddy ή Sean Diddy Combs, όπως είναι μερικά από τα ονόματά του, παραδέχεται ότι ο γιος της δεν είναι τέλειος αλλά όπως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ευκαιρία να πει την δική του πλευρά στο δικαστήριο. 

«Απευθύνομαι σε εσάς σήμερα ως μια μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά θλιμμένη από τις κατηγορίες εναντίον του γιου μου, Sean Combs. Είναι σπαρακτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα», δήλωσε η Janice σε μια δήλωση στην Dailymail μέσω της δικηγόρου της, Natlie G. Figgers.

«Το να παρακολουθώ αυτό που φαίνεται σαν δημόσιο “λιντσάρισμα” του γιου μου, πριν του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του, είναι ένας πόνος τόσο αφόρητος, που δεν μπορώ να τον εκφράσω με λόγια», συνέχισε η Janice.

«Όπως κάθε ανθρώπινο ον, ο γιος μου αξίζει να έχει την ευκαιρία, για να πει επιτέλους τη δική του πλευρά στο δικαστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του», συμπλήρωσε.

Η Janice συνέχισε εξηγώντας ότι «δεν είμαι εδώ για να παρουσιάσω τον γιο μου ως τέλειο, γιατί δεν είναι», προσθέτοντας:

«Έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως όλοι μας. Ίσως να μην ήταν εντελώς ειλικρινής με ορισμένα πράγματα, όπως όταν αρνήθηκε ότι έχει γίνει βίαιος με μια πρώην σύντροφό του, ενώ τα πλάνα από τις κάμερες του ξενοδοχείου έδειξαν το αντίθετο».

Η Janice αναφέρθηκε στο υλικό από το 2016 που δημοσιεύτηκε από το CNN τον Μάιο, στο οποίο ο Diddy φαίνεται να επιτίθεται βίαια στην τότε σύντροφό του, Cassie, σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

Στο βίντεο, ο Diddy φαίνεται να αρπάζει την Cassie από τον λαιμό, καθώς και να τη σπρώχνει, να τη σέρνει και να την κλωτσάει επανειλημμένα. Λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο Diddy ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του (χωρίς να αναφέρει την Cassie ονομαστικά).

Η Cassie μήνυσε τον μουσικό μεγιστάνα τον Νοέμβριο του 2023 για σεξουαλική επίθεση και σωματική κακοποίηση για πάνω από 10 χρόνια. Ο Diddy, 54 ετών, αρνήθηκε τις κατηγορίες και η υπόθεση διευθετήθηκε μέσα σε μία ημέρα.

«Κάποιες φορές, η αλήθεια και το ψέμα είναι τόσο στενά συνδεδεμένα, που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτεί κανείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι εκτός κανονικότητας ή είναι υπερβολικά περίπλοκη για να την πιστέψει κάποιος. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι η νομική ομάδα του γιου μου αποφάσισε να διευθετήσει την αγωγή της πρώην του αντί να τη διαπραγματευτεί μέχρι το τέλος, οδηγώντας σε ένα ντόμινο εξελίξεων, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτή την απόφαση εναντίον του γιου μου, ερμηνεύοντάς την ως παραδοχή ενοχής».

Η Janice ισχυρίστηκε στη δήλωσή της: «Το γεγονός ότι δεν ήταν εντελώς ειλικρινής για ένα ζήτημα δεν σημαίνει ότι ο γιος μου είναι ένοχος για τις αηδιαστικές κατηγορίες και τις σοβαρές κατηγορίες που του αποδίδονται. Πολλά άτομα που καταδικάστηκαν άδικα και αργότερα απαλλάχθηκαν, έχασαν την ελευθερία τους όχι επειδή ήταν ένοχοι για τα εγκλήματα που τους καταλογίζονταν, αλλά επειδή δεν ταίριαζαν στην εικόνα του “καλού ανθρώπου” που αυτή η κοινωνία θεωρεί αποδεκτή».

Και συνεχίζει:

«Το να παρακολουθώ τον κόσμο να αστειεύεται και να γελάει, ενώ η ζωή του γιου μου καταρρέει μπροστά στα μάτια μας είναι κάτι που δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω. Είναι πραγματικά επώδυνο να βλέπω τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του γιου μου τόσο γρήγορα και εύκολα λόγω ψεμάτων και παρεξηγήσεων, χωρίς να ακούγεται ποτέ η δική του πλευρά ή να του δίνεται η ευκαιρία να την παρουσιάσει», πρόσθεσε.

«Αυτά τα ψέματα που εκτοξεύονται εναντίον του έχουν ως κίνητρο την οικονομική εκμετάλλευση και όχι τη δικαιοσύνη. Αυτά τα άτομα είδαν πόσο γρήγορα η νομική ομάδα του γιου μου διευθέτησε την αγωγή της πρώην του, οπότε πιστεύουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν μια γρήγορη πληρωμή κατηγορώντας ψευδώς τον γιο μου. Ψευδείς κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εμποδίζουν τα αληθινά θύματα σεξουαλικής βίας να λάβουν τη δικαιοσύνη που τους αξίζει», αναφέρεται στη δήλωσή της.

Γιατί κατηγορείται ο Diddy

Τον περασμένο μήνα, ο Diddy συνελήφθη για σωματεμπορία, εμπορία και βιασμούς.

Ένα κατηγορητήριο 14 σελίδων κατά του ράπερ ισχυρίστηκε ότι «κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες και άλλους γύρω του» για δεκαετίες, και τον κατηγόρησε ότι οδηγούνταν σε αυτές τις πράξεις για να ικανοποιήσει «τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του».

Ο Diddy δήλωσε αθώος και πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης της Νέας Υόρκης μέχρι την δίκη του, καθώς ο δικαστής απέρριψε το αίτημα της νομικής του ομάδας για ορισμό εγγύησης δύο φορές. 

Στη δήλωσή της, η Janice ισχυρίστηκε ότι «η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τώρα χρησιμοποιεί αυτά τα ψέματα για να διώξει ποινικά τον γιο μου», λέγοντας ότι «αυτή η αδικία είναι αβάσταχτη για την οικογένειά μας. Το χειρότερο μέρος αυτής της κατάστασης είναι να βλέπω τον αγαπημένο μου γιο να στερείται την αξιοπρέπειά του, όχι για ό,τι έκανε, αλλά για ό,τι οι άνθρωποι επιλέγουν να πιστέψουν γι’ αυτόν».

Κατέληξε λέγοντας: «Σας παρακαλώ να σκεφτείτε εκείνους που διώκονται άδικα, να θυμάστε ότι δεν αξίζει σε κανέναν που έχει κάνει λάθη στη ζωή του να κρίνεται ολόκληρη η ύπαρξή του από μια μεμονωμένη ενέργεια ή λίγα λάθη. Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που τον έχουν παρουσιάσει και του αξίζει η ευκαιρία να πει τη δική του πλευρά».

To άρθρο H μητέρα του Sean «Diddy» Combs σπάει τη σιωπή της: «Ο γιος μου δεν είναι τέρας, σταματήστε το λιντσάρισμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button