Αθλητικά

Ο Γουίλιαμς Γκος εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες – Galaksias Portal News

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος έμεινε εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην αναμέτρηση των Πειραιωτών απέναντι στον Άρη για την 2η αγωνιστική της Greek Basketball League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (17:15) στο ΣΕΦ, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος να μένει εκτός από την εξάδα των ξένων των «ερυθρόλευκων». 

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τραυματιστεί κόντρα στην Ζάλγκιρις το βράδυ της Παρασκευής (11/10/24), αποχωρώντας με ενόχλησες στους οπίσθιους μηριαίους από το παιχνίδι.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις επαναληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, καθώς για τον σύλλογο του Πειραιά ακολουθεί η διαβολοβδομάσα στην Euroleague με αγώνες απέναντι σε Αρμάνι και Εφές.

Με την απουσία του Γκος, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη με τους Βιλντόζα, Φουρνιέ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Ράιτ να αποτελούν την εξάδα των ξένων του στην 12αδα.

Θυμίζουμε πως ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος επέστρεψε κόντρα στη Ζάλγκιρις, δηλώθηκε κανονικά στη λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος αντί του Σακίλ ΜακΚίσικ δίχως να χρεωθεί αλλαγή ο Ολυμπιακός.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άρης: Ο Γουίλιαμς Γκος εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button