Media

Ο Ηλίας Ψινάκης με χαντάκωσε

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε συνέντευξη στο “Πρωινό ΣουΣου” και μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στο DWTS, τα χρήματα που πήρε στο “Celebrity“, αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή.

“Τα περνάω ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης, αν και μου αρέσει, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι η δουλειά μου. Όταν έβγαινα στο DWTS, ανέβαινε στο 55%, τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα. Τα καλύτερα χρήματα που έχω πάρει ήταν στο “Celebrity”, το ποσό που έπαιρνα κάθε εβδομάδα είχε δύο αριθμούς και τρία μηδενικά” είπε αρχικά ο κομμωτής.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε στη συνέχεια:

“Δεν πειράζει που η Ελένη Μενεγάκη είναι εκτός τηλεόρασης, μάλλον ζητάει πολλά. Το My Style Rocks δεν έχει πολύ ενδιαφέρον και φαίνεται στα νούμερα που είναι χαμηλά. Μου είχαν προτείνει να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου, αλλά προτίμησα τότε το FAB 5. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν υποστήριξε τότε το ριάλιτι και με χαντάκωσε”.

Κλείνοντας, ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε:

“Οι γονείς μου δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν τον Μάρκο Σεφερλή, γιατί δεν τους άρεσε που με σχολίαζε, αλλά εμένα μου άρεσε και δεν το θεωρούσα κακό. Δεν βρίσκω κακό να κάνει κάποιον που είναι γκέι στην υπερβολή του, πρέπει να έχει και λίγο γέλιο”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button