LifeStyle

Ο JayZ και ο Snoop Dogg συμμετέχουν στο νέο ντοκιμαντέρ του Pharrell Williams ως φιγούρες Lego εν αγνοία τους

Ο Pharrell Williams δεν προειδοποίησε όχι μόνο τους Jay-Z και Snoop Dogg αλλά κανένα από τα διάσημα πρόσωπα που θα εμφανιστούν ως φιγούρες LEGO στο νέο του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Piece by  Piece».

Το ντοκιμαντέρ «Piece By Piece» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου 2024. Ο Pharrell Williams έχει δηλώσει ότι ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να εκφραστεί είναι μέσω του μέσου της LEGO, ωστόσο όπως είπε δεν ενημέρωσε κανέναν από τους στενούς συνεργάτες του που θα συμμετάσχουν στη νέα παραγωγή, όπως ο Snoop Dogg και ο Jay-Z.

«Μου δόθηκαν σετ Lego ως παιδί, και αυτή ήταν μια πραγματικά εκπληκτική ευκαιρία για μένα για να επιτρέψω στη φαντασία μου να ανθίσει και να μάθω πράγματα για τον εαυτό μου, όπως συμβαίνει για τα περισσότερα παιδιά και για πολλούς ανθρώπους – εκατομμύρια και εκατομμύρια άνθρωποι στο αυτός ο πλανήτης», είπε ο Williams στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έγινε η πρεμιέρα του Piece by Piece.

Η νέα παραγωγή του μουσικού και επιχειρηματία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με πολλούς από τους στενότερους συνεργάτες του Williams. Εμφανίζονται επίσης οι Gwen Stefani, Kendrick Lamar, Justin Timberlake, Pusha T και Timbaland.

Σε κανέναν δεν είπαν ότι η ταινία θα γίνει με LEGO. «Εσκεμμένα δεν είπαμε σε κανέναν ότι αυτή θα ήταν η τελική μορφή. Θέλαμε οι άνθρωποι απλώς να απαντούν στις ερωτήσεις και να δίνουν πραγματικά τις ολοκληρωμένες, αυθόρμητες αντιδράσεις τους στην ευκαιρία να κάνουν τις συνεντεύξεις» τόνισε.

«Ήθελα το πιο αγνό κομμάτι. Και νιώθω ότι μέρος της μαγείας της ταινίας είναι το ότι είναι τόσο ζωντανή και δεν έχει σενάριο» εξήγησε.

Ο Pharrell Williams πρόσθεσε ότι όταν οι συνεντευξιαζόμενοι έμαθαν ότι θα εμφανίζονταν στην ταινία ως φιγούρες LEGO, «όλοι αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα και ήταν απίστευτα υποστηρικτικοί».

Το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε στις 12 Ιουνίου 2024.

To άρθρο Ο JayZ και ο Snoop Dogg συμμετέχουν στο νέο ντοκιμαντέρ του Pharrell Williams ως φιγούρες Lego εν αγνοία τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button