Πολιτική

«Ο Κασσελάκης κάνει γκελ και καλά θα κάνουν να αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει» – Galaksias Portal News

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Πήρε θέση και για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Αποκλειστικές δηλώσεις στο «Buongiorno» του Mega έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη (24-10-2024) σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πολύ λυπηρό και αντιδημοκρατικό και είναι και κάτι που συμβαίνει και συνέβαινε και στο διπλανό κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, γιατί ακόμα διαβάζω αντεγκλήσεις μεταξύ ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν κάνει καλό για τον κόσμο, τον διώχνει από την πολιτική σκέψη. Ο ελληνικός λαός κατά 60% δεν ψηφίζει και για αυτό έχουμε αυτήν την κυβέρνηση που έχουμε».

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένα άτομο που έχει γκελ στον κόσμο και καλά θα κάνουν να αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει», συμπληρώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Υπάρχουν 33 βουλευτές που δεν είναι πια με το κόμμα που βγήκαν. Άρα η λαϊκή εντολή έχει αλλοιωθεί, κανονικά θα έπρεπε να ξανακάνουμε εκλογές», λέει ο ίδιος.

«Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα, η Πλεύση Ελευθερίας. Αυτή είναι μια ουσιαστική αντιπολίτευση», καταλήγει.

To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Κασσελάκης κάνει γκελ και καλά θα κάνουν να αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button