LifeStyle

Ο κόσμος που περίμενε πήρε τα λουλούδια της νυφικής διακόσμησης – Galaksias Portal News

Πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν τον γάμο από κοντά, έφυγαν όπως φαίνεται, με ένα ενθύμιο. Πρόκειται για τα λουλούδια της νυφικής διακόσμησης που κατέληξαν σε χέρια ορισμένων.

Ο γάμος ολοκληρώθηκε λίγο μετά της 19:00 το απόγευμα. Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ έβγαλαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες και λίγο αργότερα έφυγαν από τη Μητρόπολη Αθηνών. Κάπου εκεί τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά της εκκλησίας βγήκαν και ο κόσμος που στεκόταν επί ώρες, μπόρεσε να πλησιάσει και να μπει μέσα. Κάποιοι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi έφυγαν με ενθύμια. Πρόκειται για τα λουλούδια της νυφικής διακόσμησης που είχαν παραμείνει.

Όπως φαίνεται στις εικόνες κάποιοι έβγαλαν τις δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες. Μικροί και μεγάλοι μέσα και έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, σε ένα απόγευμα που ο καιρός δεν τα χάλασε ούτε σε εκείνους, ούτε στους νεόνυμφους.

Ο γάμος ξεκίνησε τελικά στις 18:00. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην Μητρόπολη Αθηνών, άρχισε να αποχωρεί λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως η Θεοδώρα και ο δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ τα χρόνια που η 41Ος ετών σήμερα, μέλλουσα νύφη, έπαιρνε μέρος στη σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία. Η σχέση τους άντεξε στο χρόνο και πριν από 5 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν.

To άρθρο Γάμος Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Ο κόσμος που περίμενε πήρε τα λουλούδια της νυφικής διακόσμησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button