Αθλητικά

«Ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει πράγματα που δεν κάναμε εγώ και ο Λιονέλ Μέσι» – Galaksias Portal News

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον ενεργός στο youtube και σχολιάζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάνοντας έτσι και το πρώτο του σχόλιο για το νέο μεγάλο ταλέντο της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ.

Μιλώντας με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι ο Λαμίν Γιαμάλ είναι καλύτερος από τον ίδιο και τον Λιονέλ Μέσι σε αυτή την ηλικία και μπορεί να γίνει ο κορυφαίος παίκτης της γενιάς του.

“Βλέπω πολύ ταλέντο στον Λαμίν Γιαμάλ. Ελπίζω να μην έχει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Πιστεύω θα είναι ένας από τους καλύτερους αυτής της γενιάς, σίγουρα”, ανέφερε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και όταν ο Φέρντιναντ του είπε ότι αυτός κι ο Μέσι δεν είχαν αυτή την απόδοση στα 16 και 17 τους χρόνια, πρόσθεσε: “Ναι, είναι αλήθεια. Η εθνική ομάδα τον βοήθησε πολύ γιατί ήταν πολύ καλός. Νομίζω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Αλλά ας δούμε, αν έχει τον τρόπο, αυτό θα συμβεί. Αλλά πιστεύω ότι θα το πετύχει”.

Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει ήδη στα 17 του χρόνια, κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Ισπανία, ως πρωταγωνιστής όμως της Ρόχα.

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button