Τεχνολογιά

Ο ΟΦΗ την πρόκριση, 2-1 τον Παναιτωλικό – Galaksias Portal News

Με «χρυσή αλλαγή» τον Τιάγκο Νους, ο οποίος μπήκε στο 46’ και «υπέγραψε» τα δύο γκολ της ανατροπής, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ στο σουτ του Κοντούρη που έβγαλε ο Χριστογεώργος, ενώ πήρε το προβάδισμα στο 18’ με το υπέροχο γκολ του Μαϊντέβατς, ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ του ΟΦΗ κι έκανε το 1-0 μετά από εξαιρετική ασίστ του Ρόα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριπλή αλλαγή του Δέλλα στο ημίχρονο (Νους, Σενγκέλια, Μπαΐνοβιτς) τόνωσε την επιθετικότητα του ΟΦΗ με τον πρώτο να αποδεικνύεται καταλυτικός στην εξέλιξη του ματς. Στο 59’ από κεφαλιά πάσα του Χριστόπουλου, ο Αργεντινός μέσος ισοφάρισε από κοντά με προβολή, ενώ στο 71’ έπειτα από έξοχη σέντρα του Μπάκιτς, έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, φέρνοντας… τούμπα τον αγώνα.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Σιέλη και Μλάντεν, όμως το 2-1 δεν άλλαξε και η κρητική ομάδα πανηγύρισε την πρόκρισή της στην 5η φάση του θεσμού.

Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: 28’ Σαλσέδο, 48’ Μπάκιτς, 90’ Μαρινάκης, 90’ Μπαΐνοβιτς – 44’ Κοντούρης, 48’ Σιέλης, 90’ Πέρες

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Αμπάντα, Χριστόπουλος, Μπρεσάν, Καραχάλιος (46’ Μπαΐνοβιτς), Κουτεντάκης, Μπάκτις (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Ριέρα (46’ Σενγκέλια), Αποστολάκης (46’ Νους), Σαλσέδο (85’ Γιούνγκ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Σιέλης (76’ Ντίας), Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας, Νικολάου, Κοντούρης (57’ λ.τρ. Λιάβας), Λουίς, Λαχούντ (65’ Φακούντος Πέρες), Ρόα (76’ Μπουζούκης), Μαϊντέβατς (76’ Λομόνακο).

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button