Αθλητικά

O πατέρας μου είχε στο γραφείο του περισσότερες φωτογραφίες μαζί του παρά με εμένα – Galaksias Portal News

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά ” Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν ένα θερμό τετ-α-τετ πριν τη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που φέτος θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού φρόντισε να αποθεώσει το Σέρβο τεχνικό της Παρτιζάν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αποκαλώντας τον μεγάλο αδερφό.

Παράλληλα, φρόντισε να μοιραστεί μία ιστορία, τονίζοντας ότι έχει στο σπίτι του ένα γραφείο του πατέρα του, Παύλου, το οποίο δεν έχει πειράξει και σε αυτό υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες του Ομπράντοβιτς, παρά του ίδιου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

“Καλησπέρα. Να σας καλωσορίσω στο τουρνουά. Το φετινό είναι κάπως διαφορετικό. Έχουμε ίσως τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να τις ευχαριστήσω που δέχθηκαν να έρθουν. Είναι ένα τουρνουά που μετά από 56 χρόνια χρόνια θα είναι αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Είναι ο πρώτος αγώνας από το 1968 που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που βοήθησαν σε αυτό. Θεού θέλοντος ο καιρός να είναι καλός και 40.000 άνθρωποι να απολαύσουν κάτι μεγάλο.

Νιώθω ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους. Με την Μακάμπι πολεμάμε χρόνια μαζί για τους ίδιους στόχους για το καλό του μπάσκετ. Η Εφές έχει δεχθεί πάρα πολλές φορές να έρθει. Θυμάμαι να βλέπω τον Αταμάν στα μπλε και να λέω θέλω να τον δω στα πράσινα. Έγινε αυτό κι εξελίχθηκε με επιτυχία.

Κρατάω για το τέλος την Παρτίζαν και τον μεγάλο μου αδελφό τον Ζέλικο, ο οποίος όπου και αν είναι πάντα ανταποκρίνεται στην πρόσκληση.

Να σας πω και μία ιστορία: Ο πατέρας μου έχει ένα γραφείο στο σπίτι που το έχω αφήσω όπως ήταν. Αν πάω μέσα, μπορεί οι φωτογραφίες με τον Ζέλικο να είναι περισσότερες από τις δικές μου. Για αυτό λέω με χαρά και τιμή ότι είναι μεγάλος αδελφός.

Εύχομαι να έχουν όλες οι ομάδες υγεία και καλή σεζόν. Ολες να πετύχουν τους στόχους τους και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι  για να ενώνει. Δεν κοιτάμε χώρες, θρησκείες αλλά πως θα κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να περνάει ωραία. Να έχουμε μία καλή σεζόν”.

To άρθρο Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: O πατέρας μου είχε στο γραφείο του περισσότερες φωτογραφίες μαζί του παρά με εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button