Media

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κάνει Ανάσταση στο “Σπίτι με το MEGA”

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται απόψε στις 22:20 στο Το «Σπίτι με το MEGA» για να μας χαρίσει μία άκρως διασκεδαστική βραδιά που θα κρατήσει μέχρι πρωίας.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον αγαπημένο δημιουργό και ερμηνευτή σε ένα εορταστικό αφιέρωμα παρέα με αγαπημένους φίλους και καλλιτέχνες. Ο συνθέτης, που υπογράφει πολλά δημοφιλή τραγούδια των τελευταίων ετών, ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τις ερμηνείες του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τραγουδά, μεταξύ άλλων επιτυχιών, το «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» που έχει κατακτήσει το κοινό από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Τηλέμαχος Σέργης.

Δείτε τον Πέτρο Ιακωβίδη να ξεσηκώνει κοινό και παρευρισκόμενους με την ερμηνεία του:

Ξεχωριστή είναι και η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου που τιμά τον καλό της φίλο Πέτρο Ιακωβίδη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, συναντούν τη σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια εκτός πλατό, δίπλα στη θάλασσα. Σε χαλαρή διάθεση αλλά πάντα κεφάτη και λαμπερή, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά μαζί με τον ταλαντούχο δημιουργό τη μεγάλη επιτυχία «Παραδόθηκα σε σένα». Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Από αυτή την γιορτινή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λευτέρης Πανταζής. Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής εδώ και δεκαετίες, ανεβαίνει στη σκηνή και απογειώνει το κέφι.

Στα highlights, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Πέτρος Ιακωβίδης ερμηνεύουν σε ένα ντουέτο-έκπληξη το πολύ αγαπημένο τραγούδι «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». Ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ που έχει ερμηνεύσει ο Λευτέρης Πανταζής, το οποίο υμνεί τη γυναίκα σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα.

Στο εορταστικό αφιέρωμα συμμετέχουν η Ρία Ελληνίδου, η Μορφούλα Ιακωβίδου, ο Χρήστος Σαντικάι. Τη βραδιά ανοίγουν η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Δήμητρα Σταθοπούλου.

«Το σώμα που ζητάς»

Εν τω μεταξύ, ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ακουστεί απόψε και θα συγκινήσει παρευρισκόμενους και κοινό.

Λίγο πριν από την Ανάσταση, στο πρώτο μέρος της βραδιάς, ο Πέτρος Ιακωβίδης ερμηνεύει, με τον δικό του αισθαντικό τρόπο, τη νοσταλγική μπαλάντα που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να τον συνοδεύει στο πιάνο.

«Το σώμα που ζητάς» κυκλοφόρησε το 1997 και έγινε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή. Τη μουσική υπογράφει ο σπουδαίος Γιώργος Χατζηνάσιος και τους στίχους ο Μιχάλης Μπουρμπούλης.

Μία ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών, σε ένα τραγούδι που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή του ακροατή, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGΑ.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button