LifeStyle

Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη διαρροή του βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Οι δικηγόροι του Sean «Diddy» Combs, γνωστού και ως Puff Daddy, κατηγορούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι διέρρευσε το βίντεο που επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του του Cassie Ventura για να πλήξει την εικόνα του εν μέσω της δικαστικής του διαμάχης.

O Sean John Combs ή Puffy ή Puffy Daddy ή P Diddy ή Diddy Diddy, Puff Daddy, ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ και συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας βρίσκεται πίσω από τη διαρροή του βίντεο με τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του.

Ο 54χρονος διάσημος ράπερ και μεγαλοπαράγοντας της μουσικής βιομηχανίας συνελήφθη τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 8:25 μ.μ. και κατηγορήθηκε για sex trafficking, εκβιασμούς και βιασμούς.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν μέχρι τη δίκη του.

Όπως λέει ο μουσικός στη νέα έφεση που κατέθεσε στο δικαστήριο, ζητώντας την αποφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί, η διαρροή έγινε με την ελπίδα να «υπονομευτεί το δικαίωμα του ράπερ να έχει μια δίκαιη δίκη».

Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι επιθυμεί να ζητήσει μια ακρόαση αποδεικτικών στοιχείων «για να διερευνήσει τη φερόμενη κυβερνητική ανάρμοστη συμπεριφορά, σχετικά με παράνομες διαρροές που οδήγησαν σε επιζήμια δημοσιότητα πριν από τη δίκη. Αυτές οι διαρροές, που φέρεται να ενορχηστρώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), υποστηρίζεται ότι έχουν βλάψει το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη».

Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι οι πράκτορες του DHS συμμετείχαν σε μια επτάμηνη εκστρατεία για να υπονομεύσουν το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη, διαρρέοντας εμπιστευτικό υλικό και ζήτησαν ακρόαση σχετικά με το πώς μια βιντεοκασέτα ξενοδοχείου του 2016 διέρρευσε στο CNN. Οι διαρροές οδήγησαν σε άκρως επιζήμια κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας ιδιαίτερα την έρευνα και την εμπλοκή της οικογένειας του κου Combs».

Το σκληρό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie Ventura

Ένα βίντεο από το 2016 με τον ράπερ Sean «Diddy» Combs να χτυπάει με απίστευτη σκληρότητα την τότε σύντροφό του Cassie Ventura σε ένα διάδρομο ξενοδοχείου δημοσιοποίησε το CNN.

Στο βίντεο φαίνεται ο διάσημος ράπερ Puff Daddy να χτυπάει την κοπέλα, να την ρίχνει στο πάτωμα, να την κλωτσάει και να την σέρνει, μέσα στο ξενοδοχείο.

Το περιστατικό έγινε στις 5 Μαρτίου του 2016, σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Η Cassie Ventura φαίνεται να βγαίνει από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και πίσω της να τρέχει ο ράπερ, τυλιγμένος με μια πετσέτα. Την προλαβαίνει πριν μπει στο ασανσέρ και τότε αρχίζει να την χτυπάει. 

Μετά τα χτυπήματα, ο ράπερ μαζεύει από το πάτωμα τα πράγματα της κοπέλας ενώ εκείνη παραμένει πεσμένη στο πάτωμα και στη συνέχεια αρχίζει να την σέρνει. Αργότερα εμφανίζεται να της πετάει ό,τι αντικείμενο έβρισκε μπροστά του.

Η κοπέλα είχε καταθέσει αγωγή που στη συνέχεια αποσύρθηκε. 

Πληροφορίες από People

 

 

To άρθρο Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη διαρροή του βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button