Αθλητικά

Ο Τζοέλ Εμπίντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς – Galaksias Portal News

Ο Τζοέλ Εμπίντ θα συνεχίζει να αγωνίζεται στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, με τον 30χρονο να υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του ΝΒΑ, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2029.

Ο Τζοέλ Εμπίντ θα μείνει για πάντα στην Φιλαδέλφεια και τους Σίξερς, καθώς ο έμπειρος σέντερ συμφώνησε με την ομάδα του ΝΒΑ, για τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 193 εκατομμύρια δολάρια.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Πενσιλβανία, θα κρατήσει στο δυναμικό της, ένα από τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ, θέλοντας να χτίσει γύρω του μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Το deal αυτό σημαίνει πως για την προσεχή πενταετία ο 30χρονος άσος θα εισπράξει συνολικά 301 εκατ. δολάρια, ποσό που τον κατατάσσει μεταξύ των τριών πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στο ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου στο συμβόλαιο του Εμπίντ (2028/29) θα του δίνει την οψιόν ανανέωσης δική του.

Στο διάστημα που ο πολιτογραφημένος Αμερικανός αγωνίζεται στους Σίξερς, μετρά 1 MVP στην Regular Season στο ΝΒΑ (2023), ενώ είναι και 7 φορές All Star. 

 

 

To άρθρο Ο Τζοέλ Εμπίντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button