Αθλητικά

Ο Τζούρισιτς λύτρωσε το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ – Galaksias Portal News

Με δύο γκολ του Τζούρισιτς στο 81ο και στο 88′ λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-1 στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε και πάλι με την απόδοση του στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, έφτασε κοντά σε ακόμα μία γκέλα στη φετινή Super League, αλλά ο Τζούρισιτς ήρθε από τον πάγκο και λύτρωσε τους πράσινους κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Τετέ άνοιξε νωρίς (10′) το σκορ στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με τον Μπεντανκούρ στο 15′, με το παιχνίδι να γίνεται ρόντεο στη συνέχεια και τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο πίεσε για το γκολ της νίκης και χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο για να παραβιάσει την εστία του καλοστημένου Πανσερραϊκού. Και το έκανε, μάλιστα, δύο φορές με τον Τζούρισιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μπήκε αλλαγή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πανηγυρίζοντας έντονα και τα δύο γκολ που σημείωσε.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1: Ο Τζούρισιτς λύτρωσε το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button