Τεχνολογιά

Οδηγός παρέσυρε 16χρονο και τον εγκατέλειψε – Έκκληση για μάρτυρες – Galaksias Portal News

Έκκληση για να βρεθούν στοιχεία για το αυτοκίνητο που παρέσυρε 16χρονο και τον εγκατέλειψε χτυπημένο, απευθύνει η οικογένειά του τραυματία μέσω του gnomip.gr

Ήταν 10:30 το βράδυ της Κυριακής όταν ένα όχημα σκούρου χρώματος παρέσυρε πεζό έναν 16χρονο την ώρα που εκινείτο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί εκτινάχτηκε σε χωράφι και υπέστη κατάγματα στο χέρι και στο πόδι, ενώ σε όλο του το σώμα έχει μώλωπες.

Ο 16χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο και μετά από την ιατρική φροντίδα πήρε εξιτήριο.

Η οικογένειά του αναζητά στοιχεία για να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος προκάλεσε ατύχημα και εγκατέλειψε τον ανήλικο τραυματία αβοήθητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνει έκκληση για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Πατρών.

«Σταμάτησε αρκετά μέτρα μακριά. Απλά φώναζα βοήθεια και σηκώθηκε κι έφυγε. Πήγα στο σπίτι του φίλου για να πάρω τους γονείς μου τηλέφωνο ή κάποιο ασθενοφόρο για να πάω στο νοσοκομείο», είπε ο 16χρονος στο MEGA.

Αυτή είναι η περιοχή που έγινε το κακό, που ο 16χρόνος βρέθηκε αιμόφυρτος να ψάχνει σωτηρία και τελικά να καλεί τον πατέρα του, που πανικόβλητος τον έψαχνε για να βρει σε ποιο χωράφι είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περπατούσα το βράδυ για να πάρω το λεωφορείο να γυρίσω στο σπίτι. Εκεί που περπατούσα ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα. Έπεσα σε ένα χωράφι και έχασα τις αισθήσεις μου για μερικά δευτερόλεπτα», συμπλήρωσε ο 16χρονος.

Ευτυχώς η μεταφορά του 16χρονου στο νοσοκομείο ήταν άμεση και κάπως έτσι απέφυγαν τα χειρότερα.

«Ο οδηγός είχε σταματήσει αρκετά μέτρα μακριά. Του φώναζα βοήθεια και δεν ήρθε να με δει. Πέρασαν αυτοκίνητα και μηχανάκια που δεν σταμάτησαν».

Τώρα, οι Αρχές ζητούν πληροφορίες και κάνουν τη έρευνα για να φτάσουν στον ασυνείδητο οδηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ήταν περίπου 55 ετών, σχετικά ευτραφής και γκριζομάλλης.

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button