Πολιτική

«Οφείλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια» – Galaksias Portal News

Την στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εκφράζει ο Γιάννης Μανιάτης με μια ανάρτησή του στα social media. 

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης αναφέρεται και στους δυο υποψηφίους αλλά εκφράζει καθαρά την στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στις περασμένες ευρωεκλογές είδαμε ξανά το πράσινο στον εκλογικό χάρτη. Απομένουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν και την επόμενη ημέρα πολλά θα πρέπει να αλλάξουν, είμαι όμως σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα όλων των υποψήφιων Προέδρων,το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα σταθεί αντάξιο των ακόμη μεγαλύτερων προσδοκιών που έχουν πλέον οι πολίτες από εμάς. Πιστεύω ότι οφείλουμε να δώσουμε στον Νίκο Ανδρουλάκη την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια».

Όλη η ανάρτηση: 

«Το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε τον πρώτο γύρο των εσωτερικών εκλογών του με τρόπο συντεταγμένο και σοβαρό, δημιουργώντας ένα αξιοζήλευτο παράδειγμα όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για όλο το πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Γι’ αυτή την επιτυχία, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους,γιατί κατάφεραν ο καθένας με τον τρόπο,τις εμπειρίες και τις τεκμηριωμένες προτάσεις του,να αναδείξουν το πολυσύνθετο ψηφιδωτό της παράταξης,που αποτελεί πλέον μια σημαντική προοδευτική πολιτική παρακαταθήκη. Οδεύοντας προς τον δεύτερο γύρο, θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη μου προς τους δύο υποψήφιους που απέδειξαν ότι έχουν πολλά να προσφέρουν στο ΠΑΣΟΚ», αναφέρει.

Και συνεχίζει: «Με τον Νίκο Ανδρουλάκη με συνδέει βαθιά φιλία και δύσκολοι πολιτικοί αγώνες σε καιρούς σκληρούς, όταν ήμασταν απελπιστικά μόνοι στην προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα. Με τον Χάρη Δούκα είμαστε συνάδελφοι και φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύουμε επιστημονικά μαζί με αφοσίωση στον κοινό σκοπό της πράσινης μετάβασης. Τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ επαναθεμελίωσε τη σχέση του με τους πολίτες. Στις περασμένες ευρωεκλογές είδαμε ξανά το πράσινο στον εκλογικό χάρτη. Απομένουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν και την επόμενη ημέρα πολλά θα πρέπει να αλλάξουν, είμαι όμως σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα όλων των υποψήφιων Προέδρων, το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα σταθεί αντάξιο των ακόμη μεγαλύτερων προσδοκιών που έχουν πλέον οι πολίτες από εμάς. Πιστεύω ότι οφείλουμε να δώσουμε στον Νίκο Ανδρουλάκη την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια».

Δείτε την ανάρτηση

 

To άρθρο Μανιάτης στηρίζει Ανδρουλάκη: «Οφείλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button