Πολιτισμός

Οι Cure κυκλοφορούν νέο σινγκλ με τίτλο «Alone»

Οι The Cure ανακοίνωσαν ότι το νέο τους single «Alone» θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, το πρώτο κομμάτι από το πρώτο τους νέο στούντιο άλμπουμ μετά από 16χρόνια, Songs Of A Lost World.

Το τραγούδι θα κάνει το ντεμπούτο του στην εκπομπή BBC Radio 6Music της Mary Anne Hobbs στις 26 Σεπτεμβρίου μεταξύ 10.30 και 13.00.

Εκείνη την ημέρα θα κοινοποιηθούν επίσης πλήρεις λεπτομέρειες για το Songs Of A Lost World, για το οποίο το συγκρότημα έχει κάνει δηλώσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

Το Songs Of A Lost World θα είναι το πρώτο άλμπουμ των The Cure μετά το 4:13 Dream του 2008, με ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Νοεμβρίου επιβεβαιωμένη σε καρτ ποστάλ που στάλθηκαν στους θαυμαστές του συγκροτήματος.

Μια αφίσα είχε επίσης στηθεί έξω από την παμπ Crawley όπου έπαιξαν την πρώτη τους εμφάνιση.

Το artwork από το νέο single των The Cure.

The Cure

Μια προεπισκόπηση του «Alone» έγινε διαθέσιμη στους θαυμαστές που εγγράφηκαν στον ιστότοπο των The Cure και εντάχθηκαν σε μια κοινότητα του WhatsApp, στους οποίους εστάλη ένα σύντομο ηχητικό κλιπ.

Ο εμβληματικός frontman Robert Smith υποσχέθηκε ότι το άλμπουμ «θα αξίζει την αναμονή» και περιέγραψε την επικείμενη κυκλοφορία ως «το καλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει». Επιπλέον, ο frontman εξήγησε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην πολυπλοκότητα των τραγουδιών.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης παγκόσμιας περιοδείας τους, οι The Cure αποκάλυψαν στους θαυμαστές κάποια από τα νέα κομμάτια από την επερχόμενη κυκλοφορία. Αν και δεν έχει ακόμη γίνει επίσημη ανακοίνωση, οι καρτ ποστάλ υποδηλώνουν ότι η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button