LifeStyle

Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – «Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες» – Galaksias Portal News

Το μπαούλο με τις παιδικές αναμνήσεις άνοιξε η Τζένιφερ Άνιστον, βγάζοντας από μέσα και ελληνικές οικογενειακές «τραγωδίες».

Η Τζένιφερ Άνιστον, κάθισε στο αναπαυτικό, δερμάτινο κάθισμα της εκπομπής του Jimmy Kimmel το βράδυ της Τετάρτης (02.10.2024) και εκεί μίλησε και για τα παιδικά της τραύματα.

Η 55χρονη σταρ των «Friends» αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη ανάμνηση από τα παιδικά της χρόνια, όταν μεγάλωνε με τον πατέρα της John Aniston, σταρ σαπουνόπερας, και τη μητέρα της Nancy Dow στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια.

Όταν ο Kimmel τη ρώτησε αν είναι αλήθεια ότι «την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένειά σου σε έβαζε να χορεύεις τον χορό της κοιλιάς», εκείνη απάντησε θετικά.

«Όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων», πρόσθεσε, «οποιαδήποτε στιγμή».

«Ξέρετε. Οι Έλληνες αγαπούν κάθε είδους οικογενειακό δείπνο, – είναι σαν να λες στο παιδί σου “παίξε πιάνο για όλους, ας τραγουδήσουμε για όλους”».

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε οι συγκεκριμένες «παραστάσεις» που έδινε μπροστά στις ελληνίδες θείες και θείους της, της έχουν δημιουργήσει ένα είδους μετατραυματικού στρες. «Έχω τόσο άγχος όταν οι φίλοι μου το κάνουν αυτό στα παιδιά τους. Έχω ένα εσωτερικό τραύμα από το γεγονός ότι έπρεπε να παίξω και να χορέψω χορό της κοιλιάς μπροστά στις ελληνίδες θείες και θείους και γιαγιάδες μου», σημείωσε.

 

«Δεν είχε καμία σχέση ούτε καν με τα Χριστούγεννα», είπε. «Ήταν απλά, “Ας εξευτελίσουμε την Jen τα Χριστούγεννα”».

Η Τζένιφερ βρέθηκε στο talk show για να προωθήσει το νέο της παιδικό βιβλίο «Clydeo Takes a Bite Out of Life» που βασίζεται στον σκύλο διάσωσής της, τον Clyde.

To άρθρο Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – «Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button