Αθλητικά

Οι τρομερές λεπτομέρειες στα δαχτυλίδια των πρωταθλητών του NBA – Galaksias Portal News

Οι Σέλτικς πήραν τα δαχτυλίδια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA της σεζόν 2023/24.

Τα δαχτυλίδια για την του 18ου πρωταθλήματος της ιστορίας των Σέλτικς είναι άκρως εντυπωσιακά και πανάκριβα!

Κάθε δαχτυλίδι υπολογίζεται ότι κοστίζει 40.000 (!) δολάρια, πράγμα… φυσιολογικό, αν δει κανείς τι έχει πάνω, με τον καλλιτέχνη να βάζει στο δαχτυλίδι όλη την ιστορία της ομάδας της Βοστώνης.

Το κάθε δαχτυλίδι περιλαμβάνει 18 σμαραγδένια διαμάντια στην εξωτερική στεφάνη που αντιπροσωπεύουν τα 18 πρωταθλήματα, 84 πόντοι διαμάντια στο πλάι στην εσωτερική στεφάνη, που συμβολίζουν τις συνολικές νίκες στα playoffs του 2024, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν τα αποτελέσματα των τεσσάρων σειρών των πλέι οφ.

Στα δαχτυλίδια υπάρχουν ακόμα 30 διαμάντια στην μία πλευρά του δαχτυλιδιού που συμβολίζουν τις συνολικές σεζόν που έπαιξαν στο ιστορικό TD Garden, 80 λευκά διαμάντια, που συμβολίζουν τις 80 νίκες της ομάδας κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των playoffs της σεζόν 2023/24.

Στην περίμετρο του δαχτυλιδιού είναι χαραγμένα όλα τα προηγούμενα πρωταθλήματα των Σέλτικς. Στη μία πλευρά υπάρχει το συνολικό ρεκόρ των Σέλτικς την σεζόν 2023/2024 σε κανονική περίοδο και playoffs (80-21) και στην άλλη πλευρά υπάρχει το όνομα και ο αριθμός κάθε παίκτη.

Από κάτω από το όνομα του παίκτη υπάρχει η φράση που αντιπροσώπευε την ομάδα όλη την σεζόν: “Whatever it Takes”, δηλαδή “‘Ο,τι χρειαστεί”.

Τέλος το πάνω μέρος του δαχτυλιδιού μπορεί να μετακινηθεί και από κάτω έχει δύο στοιχεία. Ένα κομμάτι από το παρκέ του γηπέδου των Σέλτικς με την ημερομηνία και το σκορ του αγώνα που έφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς και το banner του πρωταθλήματος και ο αριθμός της φανέλας κάθε παίκτη των Σέλτικς που έχει αποσυρθεί.

To άρθρο Σέλτικς: Οι τρομερές λεπτομέρειες στα δαχτυλίδια των πρωταθλητών του NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button