Τεχνολογιά

Οπαδός ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στον αγώνα της Άστον Βίλα – Galaksias Portal News

Ένα βασιλικό tweet, αναμφισβήτητα εκτός πρωτοκόλλου, δημοσίευσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατά τη νίκη της Άστον Βίλα εναντίον της Μπολόνια το βράδυ της Τρίτης (22/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Champions League.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο παλαίμαχος Σκοτσέζος σέντερ φορ Άλι ΜακΚόιστ και νυν τηλεοπτικός σχολιαστής, αναρωτήθηκε ζωντανά αν ο διάδοχος του θρόνου, γνωστός οπαδός των «Χωριατών», θαύμαζε την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λεπτά αργότερα ο πρίγκιπας εμπιστεύτηκε την απάντησή του στον επίσημο λογαριασμό του X, The Prince and Princess of Wales.

«Φυσικά και παρακολουθώ, @ΆλιΜακΚίστ9», έγραψε, χωρίς να ξεχάσει να υπογράψει το μήνυμα με το αρχικό του ονόματός του «Γ», συνοδευόμενο από μια τελευταία παρότρυνση στην αγαπημένη του ομάδα: «Πάμε Βίλα».

Τον τελευταίο καιρό, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, ο πρίγκιπας εθεάθη στις εξέδρες του «Βίλα Παρκ», ενώ και ο Έμερι μίλησε επίσης για τις απρόσμενες επισκέψεις του στο αθλητικό κέντρο για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας παραμονή σημαντικών αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button