Media

OPEN: Προβληματισμός για τον Τζώνη Καλημέρη

Η παραίτηση του Τζώνη Καληµέρη θορύβησε ακόµα περισσότερο τους εργαζόµενους στο Οpen, καθώς το έµπειρο στέλεχος, το οποίο ήταν εκεί από την πρώτη ηµέρα λειτουργίας του σταθµού, γνωρίζει πολύ καλά ότι το κανάλι της Παιανίας έχει µπει σε µια περιδίνηση, που µε την παρούσα ιδιοκτησία δεν έχει επιστροφή.

Η θέση του διευθύνοντος συµβούλου φαίνεται πως δεν πρόκειται να καλυφθεί µε κάποιο στέλεχος από την αγορά, καθώς δύσκολα κάποιος θα συµφωνήσει να υπογράφει εταιρικές αποφάσεις όταν οι οικονοµικές εκκρεµότητες είναι στον αέρα, έχοντας ως µόνη διαβεβαίωση τον λόγο του Ιβάν Σαββίδη. Μόνο ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα µπορούσε να δεχτεί τη συγκεκριµένη θέση, λόγω της στενής σχέσης που εξακολουθεί να διατηρεί µε τον επιχειρηµατία.

Στην ενηµέρωση, πάντως, παρά την επιστράτευση της Ελλης Στάη, που αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού, το βράδυ των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διψήφιο ποσοστό και τερµάτισε πίσω από τον ΣΚΑΪ, που είχε επίσης έκτακτη πολιτική εκποµπή.

 

Το deal για την εξαγορά του OPEN από τον Ηλιόπουλο

Την ίδια στιγµή, τα εµπόδια στο µέτωπο της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθµού από το αφεντικό της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, εξακολουθούν να υφίστανται και, όπως έγραψε η στήλη, επικεντρώνονται κατά βάση στη διαφορά που παρατηρείται µεταξύ των δύο πλευρών στο κοµµάτι των οφειλών.

Ωστόσο, πολύ σύντοµα αναµένονται οριστικές εξελίξεις, µε τους γνωρίζοντες να στοιχηµατίζουν ακόµη στην ολοκλήρωση του deal.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 12/10/2024

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button