Ελλάδα

Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων στο Δήμο Εορδαίας – Galaksias.com

Ο Δήμος Εορδαίας καλωσορίζει δύο νέες υπαλλήλους που εντάχθηκαν στο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου μας σήμερα, μετά την επιτυχή ορκωμοσία τους. Πρόκειται για την κ. Αικατερίνη Μιμήτου, με ειδικότητα Τ.Ε. Διοικητικού-, και την Λογιστικού κ. Σοφία Μπαλτζή, με ειδικότητα Τ.Ε. Πολιτικός Μηχανικός, οι οποίες επέτυχαν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Εορδαίας εξέφρασε τις θερμές ευχές του για καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων τους. Επιπλέον, καλωσόρισε τις νέες υπαλλήλους στην οικογένεια του Δήμου Εορδαίας, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της συμβολής τους στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας με εξειδικευμένους επαγγελματίες αποτελεί ουσιαστικό βήμα για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των έργων και των υπηρεσιών προς όφελος όλων των κατοίκων της περιοχής μας.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι νέες υπάλληλοι θα συμβάλουν σημαντικά στην αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και ευελπιστεί στη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και φορείς.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button