Πολιτική

Όσο υπάρχει δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνω – Galaksias Portal News

«Αν είναι να αποκλείσουν τα στοιχεία που έχουμε παραδώσει, αυτό θα είναι αντικαταστατικό» επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στον αποκλεισμό του από τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μία ημέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία για τις υποψηφιότητες μετά τα εγκαίνια των ολοκαίνουριων γραφείων του στον Ταύρο, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ, το βράδυ της Τετάρτης (23/10/24).

Μάλιστα, αναφερόμενος στον κόσμο που πήγε στα εγκαίνια, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε: «Σήμερα είδαμε ένα πρώτο δείγμα. Πώς θα απαγορεύσουν στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να χάσεις στην κάλπη; Αφήστε με να χάσω στην κάλπη» τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν θα κάνει δικό του κόμμα σε περίπτωση που τον αποκλείσουν από υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος είπε:

«Η πρόθεση μου είναι να μείνω στο ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί η διαδικασία να είναι δημοκρατική. Αλλιώς θα πρέπει να συζητήσουμε για το πώς εκφράζεται η βάση δημοκρατικά. Νοικιάζω γραφεία στον Ταύρο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου και λένε ότι θέλω να κάνω δικό μου κόμμα. Το κόμμα είναι ο λαός του,  έχουμε κόμμα και ο λαός θα εκφραστεί.

Δεν είμαι εδώ για να κάνω κόμμα. Έχουμε κόμμα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήξει να μην κάνει συνέδριο ή κόβει συνέδρους, τότε θα κάνουμε το αυτονόητο» είπε.

«Όσο υπάρχει δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να μη ρευστοποιηθεί το κόμμα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

 

 

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Όσο υπάρχει δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button