Τεχνολογιά

Πέντε νέα εντάλματα σύλληψης για τους υπαρχηγούς του «Κοντού» – Galaksias Portal News

Πέντε νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν, ενώ δεν αποκλείονται ακόμη 11, που αφορούν ανήλικους, οι οποίοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων αλλά διαφεύγουν τη σύλληψη.

Τα εντάλματα σύλληψης δεν αποκλείεται να αυξηθούν ανάλογα την «συμπεριφορά» των κατηγορουμένων που θα καλούνται να απολογηθούν. Αν δεν παρουσιάζονται ενώπιον των ανακριτικών αρχών θα εκδίδονται εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους. Τα πρώτα πέντε εντάλματα σύλληψης θα αφορούν τους «υπαρχηγούς» του «Κοντού» που διαφεύγουν τη σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον 36χρονο επονομαζόμενο «Ρουμάνο», ο οποίος στις 3 Απριλίου 2024 , πριν τον αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν από τους πρωταγωνιστές σε συμπλοκή με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε έναν… ανεξήγητο «εμφύλιο πόλεμο» μεταξύ υποστηρικτών της ίδιας ομάδας. Η βαριά κατηγορία όμως που έχει να αντιμετωπίσει είναι της ηθικής αυτουργίας για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ. Ο «Ρουμάνος» ηγείτο συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Κυψέλη.

Δεύτερος είναι ο 31χρονος «Shark» σε βάρος του οποίου έχουν σχηματιστεί 3 δικογραφίες για φθορές και δύο για ενδοοικογενειακή βία το 2021, όταν σε χρονικό διάστημα ενός μήνα βιαιοπράγησε σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Ο «καρχαρίας», που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας δραστηριοποιείται στον σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό και είναι από τις γνωστές φυσιογνωμίες στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Τρίτος είναι ο 41χρονος «Κορυδαλλιώτης», ο οποίος είναι και αυτός SLO του Ολυμπιακού στην SUPER LEAGUE, όπως και ο «Κοντός», ενώ πρώτος από όλους ήταν ο επονομαζόμενος «Ράμπο», Βασίλης Ρουμπέτης, που δολοφονήθηκε μαζί με τον κουνιάδο του στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023. Σε βάρος του «Κορυδαλλιώτη» έχουν σχηματισθεί 4 δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 4ος είναι ο 25χρονος «BROOKLYN», ο οποίος όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί τον τελευταίο τουλάχιστον ένα μήνα βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε άγνωστη διεύθυνση. Σε βάρος του έχουν σχηματισθεί 3 δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί όπλων (δύο μαχαίρια στο αυτοκίνητό του), σε Ασπρόπυργο και Θήβα, και για ναρκωτικά στο Χαϊδάρι.

Ο 5ος είναι ο 29χρονος «PALI» από την Αλβανία, ο οποίος μαζί με τον «Καρχαρία», παρότρυναν τους οργανωμένους που βρίσκονταν στην εξέδρα να βγουν από το κλειστό γυμναστήριο και να προβούν στις επιθέσεις ενώ συμμετείχαν ενεργά σε αυτές. Σε βάρος του «PALI» έχουν σχηματιστεί έξι δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button