Πολιτική

Πες του μορφονιού να το πάρει πίσω – Galaksias Portal News

Το εξώδικο που απέστειλε χθες Τρίτη (08.10.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, σήκωσε νέο «τυφώνα» στο κόμμα, με τον Παύλο Πολάκη να πρωταγωνιστεί εκ νέου σε νέο «επεισόδιο» με την Θεοδώρα Τζάκρη.

«Πες του μορφονιού να το πάρει πίσω», είπε χθες απευθυνόμενος στην Θεοδώρα Τζάκρη ο Παύλος Πολάκης μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτό γιατί ο βουλευτής Χανίων, τα «βάζει» με τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος ζητά να αποσυρθούν άμεσα τα εξώδικα και να σταματήσει η παραφιλολογία περί διαγραφής υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο ίδος, αναμένεται και σήμερα να παρέμβει στις εσωκομματικές εξελίξεις, με δηλώσεις του στη Βουλή.

Ο Πολάκης, σε χθεσινή του ανάρτηση στα social media, έκανε λόγο για θέατρο σκιών στον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους συνυποψηφίους του για την προεδρία του κόμματος να συναντηθούν και να συμφωνήσουν τους όρους ενός έντιμου και καθαρού αγώνα.

«Να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσει το θέατρο σκιών όπου πρωταγωνιστούν δήθεν θύτες και δήθεν θύματα. Δε μας αξίζει ούτε η κακομοιριά και τα εξώδικα, ούτε η μικροπολιτικη ούτε τα σχέδια που εξυφαίνονται σε νύχτα σε υπόγεια!

Καλώ να αποσυρθούν ΑΜΕΣΑ τα εξώδικα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ολη η παραφιλολογία περί διαγραφής υποψηφίου προέδρου!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To άρθρο Πολάκης σε Τζάκρη για εξώδικο Κασσελάκη: Πες του μορφονιού να το πάρει πίσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button