Αθλητικά

«Πέταξε» για την πρεμιέρα του στο Conference League και για να «σπάσει» μια αρνητική παράδοση – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από τη Βοσνία την πορεία του στην ανανεωμένη League Phase του Conference League, αντιμετωπίζοντας την περσινή πρωταθλήτρια της χώρας, Μπόρατς Μπάνια Λούκα (03.10.2024, 22:00, Newsit.gr), με στόχο να κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Με την… πίεση στις πλάτες του να έχει αυξηθεί, μετά και την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να “γιατρέψει τις πληγές” που του έχει προκαλέσει η πορεία του στη Super League (8ος με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες), με ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα να βάλει τέλος σε αρνητικό σερί 16 εκτός έδρας αγώνων χωρίς “διπλό” σε φάσεις ομίλων Κυπέλλων Ευρώπης. Το “τριφύλλι” είχε επικρατήσει για τελευταία φορά εκτός έδρας σε group stage στις 5 Νοεμβρίου του 2009 στην “Merkur Arena” της Στουρμ Γκρατς (0-1) με το γκολ του Κώστα Κατσουράνη.

Από εκείνο το “διπλό” της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, πέρασαν 15 χρόνια (5.447 ημέρες) χωρίς εκτός έδρας νίκη σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα προσπαθήσει να… φτιάξει ψυχολογία κι ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (06.10.2024, 20:30, Newsit.gr).

Το “τριφύλλι” αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης, χωρίς να έχει -για δεύτερο σερί ματς- στην αποστολή του τον Βαγιαννίδη (τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή).

Ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:45, στην οποία θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο κι ένας από τους παίκτες. Μετά το πέρας αυτής, στις 19,30, οι “πράσινοι” θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση, πριν το ματς στο “Gradski-Stadion”.

Η αποστολή του “τριφυλλιού”:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

To άρθρο Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός: «Πέταξε» για την πρεμιέρα του στο Conference League και για να «σπάσει» μια αρνητική παράδοση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button