Media

Πέθανε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος – Σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή που είχε φύγει ο γιος του

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Διονύσης Πρώιος με την μηχανή του το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Ο Διονύσης Πρώιος είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef φτάνοντας στην τελική 7αδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός πως πέθανε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί ο γιος του παλαιότερα σε τροχαίο δυστύχημα.

Όσα δήλωνε για τον θάνατο του γιου του

«Βέβαια έχω νιώσει, σήμερα που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ όμως είχαμε πολύ καλή σχέση. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρονών και τον είδα 7 φορές στη ζωή μου -την 7η τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρονών, και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα-νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του… Καλύτερα 20 χρόνια, όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου. Ήταν ναυαγοσώστης, είχε ταξιδέψει, μιλούσε πολλές γλώσσες, δεν είχε γνωρίσει κέρατο από σχέση και συνέταιρο-απατεώνα. Έζησε μόνο τον αφρό κι έφυγε. Μπράβο του, γιατί κι εγώ ήθελα να φύγω νέος, αλλά δεν τα κατάφερα. Το μόνο που με σταμάτησε για να μην αυτοκτονήσω ήταν ότι υπάρχει μία περίπτωση να ξανασυναντηθούν τα πνεύματά μας και με την αυτοκτονία μπορεί να χάσω αυτή την ευκαιρία. Ήταν το πρώτο πράγμα που έβγαλα απ’ το κεφάλι μου, η μαγκιά ήταν να συνέλθω, να ξαναγελάσω. Συνήλθα με τρία όνειρα που με έκανε και είδα ο γιος μου, κατάλαβα ότι απαγορεύεται να στενοχωριέμαι», είχε δηλώσει ο Διονύσης Πρώιος για τον χαμό του γιου του.

 

«Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», γράφει η ανάρτηση της καλής του φίλης για τον θάνατό του.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button