LifeStyle

«Ποιος είναι ο Γιώργος Καραμίχος που κρίνει; Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι»

Ο Τάσος Κωστής απασφάλισε με αφορμή την κριτική που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής, για την παράστασή του, στο Δελφινάριο. Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε στο στόχαστρο του ηθοποιού.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Τάσος Κωστής, κατακεραυνώνοντας τον Γιώργο Καραμίχο για τα σχόλια που – σύμφωνα με τα media – είχαν ως στόχο τον Μάρκο Σεφερλή για τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τις επιθεωρήσεις του.

«Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει» είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Ο Σεφερλής είναι αυτός, απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μην κριθεί, ο σκοπός είναι να είσαι χρήσιμος», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένος.

«Κουλτούρα να φύγουμε, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες! Μη λέμε τέτοια πράγματα τώρα, όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι. Τις κορυφές πολεμάνε!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και λες «βλάκα» τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ;», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο Τάσος Κωστής.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button