Media

“Ποτέ δεν υπήρχε κακή σχέση με τον ΣΚΑΪ…

Ο Μάρκος Σεφερλής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μετά τον ντόρο που είχε προκληθεί εξαιτίας ενός σκετς στην επιθεώρησή του που σατίριζε το Nemo, που κέρδισε στην Eurovision 2024 και αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary άτομο.

“Ποτέ δεν υπήρχε κακή σχέση με τον ΣΚΑΪ, γι’ αυτό και ήρθα εδώ. Αυτό είναι στο πλαίσιο της… καλής και έγκυρης δημοσιογραφίας που γίνεται για μένα. Πληροφορίες που δεν εξακριβώνουν ή που δεν υπάρχουν καν. Βγάζει ο καθένας ειδήσεις από το μυαλό του, για να δημιουργήσει στοχευμένα κακό σε έναν παρουσιαστή ή σε μία εκπομπή” αναφέρει ο ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης: Ξεσπά ξανά ο Μάρκος Σεφερλής κατά πάντων: “Παρακαλάνε, γλείφουν, πληρώνουν για λίγη διαφήμιση”

 

“Να δημιουργήσει σύγχυση, να πει ο τηλεθεατής «α θα κοπεί αυτή η εκπομπή, οπότε να μη τη βλέπω». Γενικά να δημιουργήσει αρνητική εικόνα για ένα προϊόν. Δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία, είναι μόνο φήμες για έναν συγκεκριμένο σκοπό” επισημαίνει ο Μάρκος Σεφερλής.

“Θα συζητήσουμε και για το «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και για άλλα projects που έχουμε προτείνει. Δεν έχω ακούσει ποτέ για τη φημολογούμενη ταξιδιωτική εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη που θα πάρει τη θέση της δικής μου” διευκρινίζει ο Μάρκος Σεφερλής αμέσως μετά.

 

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: “Το ευχαριστώ και το συγγνώμη είναι δύο λέξεις που λείπουν από το λεξιλόγιό μας”

 

“Τρομάζω τον Έκτορα και του «κόβεται η χολή», μου λέει: θα πάω να τη βγάλω, για να μη μου… κόβεται. Αλλά εδώ μιλάμε για πράγματα εξωφρενικά που διαβάζουμε κατά καιρούς. Έχουμε να κάνουμε με την υγεία ενός ανθρώπου. Έχει συγγενείς, φίλους, με τους οποίους μπορεί να μη μιλάει και κάθε μέρα. Οπότε δε μπορεί να μπαίνει και να διαβάζει ότι έχει κάνει επέμβαση” απαντά ο Μάρκος Σεφερλής για τα πρόσφατα δημοσιεύματα γύρω από την υγεία του συνεργάτη του.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button