Media

Πρεμιέρα για το “Όλα για τη Ζωή μας” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο χρήσιμος «οδηγός» μας στην αναζήτηση ενός υγιούς και ισορροπημένου τρόπου ζωής, επιστρέφει για τέταρτη σεζόν, στο νέο πρόγραμμα του MEGA, αυτό το Σαββατοκύριακο, 5 και 6 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο 5/10 , στις 08:50, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζουμε, γιατί κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής καλύτερα από άλλους. Είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας ή μήπως οι εμπειρίες ζωής μας κάνουν περισσότερο «ανθεκτικούς»;

Ψυχολόγοι εξηγούν πώς μπορούμε, να ξεπερνάμε βήμα – βήμα τις δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να μας φθείρουν. Τη δική της εμπειρία μοιράζεται η καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, χρυσή παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η οποία αποδεικνύει με τη στάση της, ότι οι δυσκολίες μπορεί να μας πάνε μπροστά, αρκεί να τις δούμε ως προκλήσεις και όχι ως εμπόδια.

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για τον θυμό και το στρες και τις επιδράσεις που έχουν στη λειτουργία της καρδιάς και απαντάμε στο ερώτημα «πόσες και ποιες εξωσχολικές δραστηριότητες “αντέχει” ένα παιδί σήμερα».

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στις 08:50, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για τον ύπνο… και την αϋπνία. Πώς επηρεάζουν τις ώρες που κοιμόμαστε ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ψυχολογία μας; Η εκπομπή εξετάζει τους λόγους που μας προκαλούν αϋπνία, καθώς και τα όνειρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον καλό ύπνο, με τους επιστήμονες να προτείνουν τρόπους, για να κοιμόμαστε καλά.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος εξηγεί γιατί ο ύπνος του είναι καλός και ποιοτικός και περιγράφει συγκεκριμένες καταστάσεις, που μπορεί να τον κρατήσουν ξάγρυπνο.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για το situationship, τη νέα τάση στις σχέσεις στην οποία υπάρχουν ερωτικές σχέσεις χωρίς «ταμπέλες» και παρακολουθούμε τα πέντε βήματα για την αντιμετώπιση των πανάδων.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, αναδεικνύει όσα μας απασχολούν και συζητάμε με τους οικείους μας και προτείνει τρόπους, ώστε να προσεγγίσουμε την ευεξία, να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button