LifeStyle

«Πρώτη μου προτεραιότητα είναι να δημιουργήσω οικογένεια» λέει η 38χρονη σούπερ σταρ – Galaksias Portal News

H Lady Gaga σκέφτεται να κάνει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polansky, χωρίς να αφήσει πίσω την επαγγελματική της πορεία.

H Lady Gaga δήλωσε στο BuzzFeed Canada: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι ερωτευμένη και τόσο ενθουσιασμένη να δημιουργήσω οικογένεια. Οπότε, αυτή είναι η πρώτη μου προτεραιότητα». Στη συνέχεια, τόνισε ότι επιθυμεί να συνεχίσει να εξελίσσεται και απολαμβάνει την πρόκληση να διατηρεί την καριέρα της στην ποπ σκηνή καθώς μεγαλώνει.

«Πιστεύω πολύ στην ικανότητα να αναπτύσσεσαι ως άτομο και πιστεύω ότι αυτό το αίσθημα μπορεί να δώσει ελπίδα σε όλους. Και θέλω απλά να συνεχίσω να μεγαλώνω επίσης – και επίσης είμαι 38 ετών, και είναι διασκεδαστικό να αποδέχεσαι την πρόκληση να είσαι 38χρονη ποπ σταρ και να ανακαλύπτεις ποια θέλω να είμαι τώρα.

Και τι θέλω να πω, γιατί πραγματικά αγαπώ τις γυναίκες και θέλω να είμαι μια φωνή που αξίζει να είναι μέρος της κοινότητάς μας».

Απ’ όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, πολλοί θεωρούσαν πως οι δύο τους είναι αταίριαστοι και αυτό το ειδύλλιο δεν θα ευδοκιμήσει. Εκείνος απόφοιτος του Χάρβαρντ και επιχειρηματίας τεχνολογίας και εκείνη μία από τις πιο επιδραστικές παγκόσμιες σταρ της μουσικής σκηνής.

Ο σύντροφός της Lady Gaga είναι εκτελεστικός διευθυντής του Parker Foundation, ενός οργανισμού που υποστηρίζει τις βιοεπιστήμες, την παγκόσμια δημόσια υγεία, την εμπλοκή των πολιτών και τις τέχνες. Συνίδρυσε τον όμιλο αυτό το 2015 μαζί με τον  Sean Parker, συνιδρυτή του Napster και του Facebook. Ο επιχειρηματίας είναι επίσης συνιδρυτής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Parker Institute for Cancer Immunotherapy, το οποίο έχει ως στόχο να μετατρέψει όλους τους καρκίνους σε ιάσιμες ασθένειες.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ το 2006 με πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών, όπως αναφέρεται στο προφίλ του, στο LinkedIn. Αν και δεν είναι σαφές πώς γνωρίστηκαν, η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε ήταν σε ένα πάρτι παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Λας Βέγκας. Στις αρχές Φεβρουαρίου, η Lady Gaga τον σύστησε στους εκατομμύρια ακόλουθούς της, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία με εκείνη να κάθεται στην αγκαλιά του.

«Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους θαυμαστές μου, είστε οι καλύτεροι!», έγραψε στη λεζάντα.

Ακολούθησαν πολλά κοινές τους φωτογραφίες, με την τραγουδίστρια να εκφράζει ανοιχτά τον έρωτά της στον επιχειρηματία.

To άρθρο Lady Gaga: «Πρώτη μου προτεραιότητα είναι να δημιουργήσω οικογένεια» λέει η 38χρονη σούπερ σταρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button