Εργασία

Πρωτοβουλία «TechYourFuture» της Microsoft – e-dimosio.gre-dimosio.gr

Η πρωτοβουλία «TechYourFuture» της Microsoft προσφέρει την ευκαιρία σε νέους και νέες με πάθος για την τεχνολογία, χωρίς σχετικό πτυχίο πληροφορικής, να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες αιχμής συνδυάζοντας εκπαίδευση με αμειβόμενη εργασία σε μεγάλες εταιρείες.

H Eurobank και η PwC αποτελούν τις πρώτες εταιρείες που υιοθετούν την πρωτοβουλία της Microsoft και στηρίζουν ενεργά την ψηφιακή ενδυνάμωση της νέας γενιάς.

Τι είναι η πρωτοβουλία Tech Your Future

Η σύγχρονη αγορά εργασίας μετασχηματίζεται με τον ίδιο ρυθμό που εξελίσσεται και αναπτύσσεται η ίδια η τεχνολογία. Οι νέες και οι νέοι που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, διαπιστώνουν ολοένα και περισσότερο ότι χρειάζονται γνώση ψηφιακών τεχνολογιών όχι μόνο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εργασίας τους αλλά για να επιτύχουν περισσότερα και να εξελιχθούν επαγγελματικά, μέσα από αυτήν.

Με στόχο την ενδυνάμωση της νέας γενιάς με σύγχρονες ψηφιακές δεξιότητες και τη στήριξη των νέων με ίσες ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης, η Microsoft δημιουργεί την πρωτοβουλία «TechΥourFuture».

Η Πρωτοβουλία προσφέρει εκπαίδευση και εκμάθηση ψηφιακών δεξιοτήτων και εργαλείων με παράλληλη εργασία, σε θέσεις τεχνολογίας, δίπλα σε επαγγελματίες. Oι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε ένα πλήθος νέων ψηφιακών αντικειμένων και εργαλείων ενώ αμείβονται, ανήκοντας στο δυναμικό των εταιρειών που στηρίζουν έμπρακτα την πρωτοβουλία.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για ένα από τα δύο διαθέσιμα προγράμματα.

Μπορεί να σε ωφελήσει:

  • Με νέα γνώση και εξοικείωση με καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία που σε βοηθούν να δίνεις λύσεις στην εργασία και στην ομάδα σου
  • Με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις που εμπλουτίζουν το βιογραφικό σου και δημιουργούν ακόμα περισσότερες προοπτικές για το μέλλον σου
  • Με αμειβόμενη εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, από το πρώτο σου επαγγελματικό βήμα
  • Με ευκαιρίες συνεργασίας και δικτύωσης με καταξιωμένους επαγγελματίες σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας

Μπορείς να συμμετάσχεις εφόσον:

  • Είσαι νέα / νέος από όλη την Ελλάδα, έως
  • Είσαι απόφοιτη/ος Πανεπιστημιακής Σχολής που δεν σχετίζεται με Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας.
  • Έχεις από 0-2 έτη εργασιακής εμπειρίας

Σε ενδιαφέρει;

Πάτησε εδω να μάθεις περισσότερα

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button