Κόσμος

Qatar Gate: Στη φυλακή παραμένουν Τζόρτζι και Βινσεντίνι

Μπορεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι να είχαν «αποκλείσει» την είσοδο των δικαστηρίων στο κέντρο των Βρυξελλών από το πρωί για μία δήλωση, μία φωτογραφία από την Εύα Καϊλή, τον σύντροφό της αλλά και τον φερόμενο ως εγκέφαλο του Qatar Gate Παντσέρι αλλά τελικώς 3 από τους 5 που έχουν προσαχθεί εμφανίστηκαν στην δικαστική αίθουσα και κατέθεσαν ενώπιον δικαστή.

Για την Εύα Καϊλή υπήρξε σχετική ενημέρωση από την ομάδα δικηγόρων που την εκπροσωπούν αλλά για τον εγκέφαλο της οργάνωσης Αντόνιο Παντσέρι δεν είχε μαθευτεί το παραμικρό μέχρι την σχετική ανακοίνωση από τις βελγικές αρχές.

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση που οι κατηγορούμενοι αναφέρονται με τα αρχικά των ονομάτων της εμφανίζεται ως ακόμη υπό κράτηση και ο Λούκα Βινσεντίνι, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Συνδικάτων για τον οποίον υπήρξαν πληροφορίες πως ήταν ένας από τους δυο που είχαν αφεθεί ελεύθεροι την περασμένη Κυριακή. Ο άλλος ήταν ο πατέρας της Εύας Καϊλή, για τον οποίο ο Βέλγος εισαγγελέας αφού έδωσε κατάθεση έδωσε έγκριση να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους και να τους επιστραφεί η ταυτότητα και το διαβατήριό του.

Πηγή

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button