Πολιτισμός

Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ στην πρεμιέρα του «Megalopolis»

Η ταινία του Κόπολα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Τραμπ ή τον αγώνα για τον Λευκό Οίκο, αλλά όταν ο σκηνοθέτης έφερε μαζί τον Ντε Νίρο και τον Σπάικ Λι για την πρεμιέρα της ταινίας, ήταν αναπόφευκτο να βγουν στην επιφάνεια θέματα πιο σοβαρά από τον κινηματογράφο.

«Φανταστείτε τον Ντόναλντ Τραμπ να σκηνοθετεί αυτήν την ταινία», είπε ο Ντε Νίρο.

«Δεν θα πάει πουθενά πέρα από την απόλυτη τρέλα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα χωρίς να το διαλύσει. Θέλει να καταστρέψει τη χώρα. Και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι ανάλογο όπως κάνει ο Κόπολα με την ταινία του. Δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα που να έχει δομή».

Ωστόσο, τα πράγματα επανήλθαν στην πορεία τους, με τον Ντε Νίρο να προσφέρει παραλληλισμούς μεταξύ της φουτουριστικής δυστοπίας του Megalopolis και αυτού που πιστεύει ότι θα συμβεί στην Αμερική εάν το κομβικό σημείο των εκλογών καταλήξει με επιτυχία του Τραμπ.

https://www.instagram.com/reel/C7hcSsmppzT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Βλέπω τα πράγματα στην ταινία του Φράνσις πόσο κοντά είναι σε ένα μέλλον, τους παραλληλισμούς και ούτω καθεξής. Για μένα, δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει, και πρέπει να το κάνουμε ολόψυχα για να νικήσουμε τους Ρεπουμπλικάνους. αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι, δεν είναι πραγματικοί Ρεπουμπλικάνοι και θέλουν τον Τραμπ», συνέχισε.

«Είναι τόσο απλό. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιου είδους άνθρωπο στην εξουσία. Όλοι πρέπει να βγουν εκεί έξω και να ψηφίσουν κατά του Τραμπ».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button