Κόσμος

Σφοδροί ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό – Galaksias.com

O ισραηλινός στρατός σφυροκοπά απόψε περιοχές της Βηρυτού.

Δείτε ζωντανή εικόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το λιβανικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων ANI μετέδωσε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής  έγιναν τουλάχιστον πέντε ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε νότιο προάστιο της Βηρυτού και στα περίχωρά του, εκ των οποίων τέσσερις «πολύ σφοδροί», λίγη ώρα αφού ο ισραηλινός στρατός διέταξε τους αμάχους να απομακρυνθούν εσπευσμένα αμέσως από διάφορους τομείς του προπυργίου αυτού του σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου μεταδίδουν ότι άκουσαν εκκωφαντικές εκρήξεις και είδαν καπνό να υψώνεται από τον τομέα.

Ασθενοφόρα έσπευσαν επιτόπου, σύμφωνα με το ANI, το οποίο έκανε επίσης λόγο περί παρουσίας ισραηλινών drones αναγνώρισης που πέταγαν σε χαμηλό ύψος.

Πηγές από τον Ισραηλινό στρατό αναφέρουν πως το μπαράζ με χτυπήματα στα νότια της Βηρυτού είχαν ως στόχο τη μεγαλύτερη υπόγεια αποθήκη οπλισμού της Χεζμπολάχ στο σημείο. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως στους συγκεκριμένου χώρους η οργάνωση είχε αποθηκεύσει μεγάλο αριθμό πυραύλων, ρουκετών, αντιαρματικών πυραύλων και πυραύλων κατά πλοίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα 8 διαδοχικά χτυπήματα με διατρητικές αλλά και «συμβατικές» βόμβες το συγκεκριμένο σημείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button