Τεχνολογιά

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας – Zougla – Galaksias Portal News

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη του Βόλου έπειτα από το τραγικό τέλος που βρήκε το πρωί του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου, γνωστός 37χρονος επιχειρηματίας της περιοχής. Ο θάνατος του Γιώργου Πασπαλάρη ήταν ακαριαίος, καθώς έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών 2ας Νοεμβρίου με Γάτσου.

Ο άτυχος άνδρας δραστηριοποιούταν στον χώρο της εστίασης, ενώ ήταν και συνιδιοκτήτης σε τουριστική επιχείρηση στην Άφησσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άψυχο σώμα του εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας στις οχτώ το πρωί και έντρομη ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η σορός του βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο διαμέρισμα φίλης του, που εργάζεται σε μπαρ του Βόλου, με την πτώση και τον θάνατό του να υπολογίζεται πως σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο χώρος που βρέθηκε νεκρός ο 37χρονος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ερευνούν τον χώρο και διενεργούν έλεγχο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 37χρονος έπεσε στο κενό. Μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό του παραμένουν ανοιχτά, χωρίς να αποκλείεται τίποτα.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη Λάρισα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από taxydromos.gr και magnesianews.gr

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button