Ελλάδα

Σοκάρουν οι καταθέσεις των δραστών – Galaksias.com

ο πατέρας των δύο αδελφών κατέθεσε ότι είχε επικοινωνήσει με τον 28χρονο για να τον ρωτήσει εάν αληθεύουν αυτά και εκείνος τα αποδέχτηκε λέγοντας «ήταν λάθη που κάναμε παιδιά»

Καταθέσεις που ρίχνουν φως σε όλα όσα έγιναν στην υπόθεση της δολοφονίας 28χρονου στην Κυψέλη από δύο αδέλφια, τα οποία καταγγέλλουν ότι βιάστηκαν όταν ήταν παιδιά από το θύμα τους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iEidiseis.

Τα αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, αφού δολοφόνησαν με μαχαίρι τον 28χρονο παραδόθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα. Αστυνομικός περιγράφει στην κατάθεσή τους τις στιγμές, αναφέροντας ότι οι δράστες έκλαιγαν, ενώ η μητέρα έλεγε ότι τα παιδιά της ήταν θύματα βιασμού από τον 28χρονο.

►Διαβάστε επίσης: Τα δύο αδέλφια υποστηρίζουν ότι ο ξάδελφός τους τα κακοποιούσε όταν όταν μικρά

Αναλυτικά η περιγραφή του αστυνομικού:

«Περί ώρα 23.50 εμφανίστηκαν στην είσοδο του Τμήματος τέσσερα άτομα, δύο άνδρες νεαρής ηλικίας και ένα ζευγάρι που δήλωσε ότι είναι οι γονείς των δύο μικρότερων ανδρών. Και οι τέσσερις ήταν πολύ ταραγμένοι και μάλιστα οι δύο νεαροί άντρες κλαίγανε. Η μητέρα μου ανέφερε ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Εγώ ρώτησα «τι έγινε;» και τότε αποκρίθηκε ο μικρότερος από τους δύο -ο ανήλικος ηλικίας 17 ετών- λέγοντας «μαχαίρωσα κάποιον». Εμένα το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο περιστατικό που είχα ακούσει στον ασύρματο. «Είναι το περιστατικό στην Πατησίων;» και εκείνος αποκρίθηκε «ναι εγώ μαχαίρωσα τον 28χρονο» και μάλιστα μου είπε ότι τον μαχαίρωσε στον λαιμό. Ο δεύτερος άντρας νεαρής ηλικίας δεν είπε κάτι. Εγώ μόλις άκουσα όλα αυτά τους μετέφερα στο εσωτερικό του Τμήματος και ενημέρωσα τον αξιωματικό υπηρεσίας. Αφού μπήκαν στο Τμήμα και χωρίς εγώ να ρωτήσω κάτι η μητέρα μου ανέφερε ότι ο 28χρονος βίαζε τον ανήλικο γιο της στην Αλβανία όταν ο τελευταίος ήταν τεσσάρων ετών».

Σε άλλη κατάθεση αυτόπτης μάρτυρας -υπάλληλος καταστήματος- περιγράφει τη σκηνή της δολοφονίας:

«Είδα τρία αγόρια να κρατάει ο ένας τον άλλον και θεώρησα ότι παίζουν. Μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έπαιζαν τελικά και πλακωνόντουσαν. Ο ένας προσπαθούσε να φύγει, να τρέξει αλλά οι άλλοι δύο τον κρατούσαν για να μην τους φύγει. Σε μία στιγμή ο ένας ήταν από πάνω του και φαινόταν σαν να τον μαχαιρώνει. Στο ύψος του φαρμακείου φάνηκε σαν να του έριξαν το τελευταίο χτύπημα. Μάλλον στο λαιμό. Και οι δύο που τον κυνήγησαν έφυγαν προς τα πάνω προς την Χανίων με μία μικρή στάση σαν να τους έπεσε κάτι, ενώ το παιδί που δεχόταν τα χτυπήματα κατέβηκε τρέχοντας την Χανίων, Φαινόταν τραυματισμένος και έπεσε ανάμεσα σε δύο οχήματα στην Πατησίων. Περπάτησε γύρω στα 40-50 μέτρα πριν πέσει στο έδαφος. Κρατούσε το λαιμό του και την κοιλιά του και έβγαινε αίμα».

Από την πλευρά του ο πατέρας των δύο αδελφών κατέθεσε ότι είχε επικοινωνήσει με τον 28χρονο για να τον ρωτήσει εάν αληθεύουν αυτά και εκείνος τα αποδέχτηκε λέγοντας «ήταν λάθη που κάναμε παιδιά».

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button