Media

Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – “Έκανε και δεύτερο χειρουργείο”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε την Πέμπτη 3/10 η Βίκυ Σταυροπούλου.

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης ύλης, με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήταν παρούσα στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο στενός της φίλος και συγκάτοικος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Ήμουν παρούσα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Εγώ ήμουν στον επάνω όροφο, ήταν βράδυ και ο Χρήστος ήταν στον κάτω. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Ελένη Κούρκουλα και, εάν εκείνος έλεγε αυτό το “σβήνω” στην ένταση που το είπε από τον κάτω όροφο, δεν θα τον είχα ακούσει και δεν θα καταλάβαινα τι συνέβαινε. Μας έσωσε το τηλεφώνημα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν σοκαριστικό, δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψω. Αντιδράσαμε γρήγορα, ήρθε και το ασθενοφόρο άμεσα και οι γιατροί στο Γεννηματάς έπεσαν όλοι από πάνω του», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Ήταν τέτοια η σύγχυση. Θα σας πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Όταν ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο και πηγαίναμε και τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά, το χέρι του ήταν τόσο παγωμένο… εκεί έπαθα σοκ, είπα: τι είναι τώρα αυτό;», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές ή τουλάχιστον να δείχνω ψύχραιμη. Μέσα μου υπήρχε ταραχή. Ευτυχώς, είχαμε αίσιο τέλος», κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button