Τεχνολογιά

«Στίγμα κυβερνησιμότητας» στο ΠΑΣΟΚ – Zougla – Galaksias Portal News

Στίγμα ετοιμότητας και «κυβερνησιμότητας» επιχειρούν να προσδώσουν στο ΠΑΣΟΚ οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης και είναι εξαιρετικά πιθανόν να ανακοινωθούν την Δευτέρα 21/10.

Ο «αναβαπτισμένος» στην λαϊκή εντολή, πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και αλλαγές στη δομή του κόμματος και των οργάνων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέσεις κλειδιά στο κόμμα για Διαμαντοπούλου, Γερουλάνο και Δούκα

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει αναδιάρθρωση των Τομεαρχών και των Τομέων με αλλαγές και προσθήκες.

Ο στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη σε επίπεδο τομεαρχών είναι να δημιουργηθούν «δίπολα» με τους κυβερνητικούς υπουργούς, προκειμένου να ενταθεί η πίεση απέναντι στην κυβέρνηση με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άννα Διαμαντοπούλου, με την οποία ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε την Παρασκευή, αναμένεται να αναλάβει κεντρικό επιτελικό ρόλο μέσα στο κόμμα. Αντίστοιχα, στον Παύλο Γερουλάνο θα προταθεί αναβαθμισμένος κοινοβουλευτικός ρόλος.

Παράλληλα, τόσο η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος, όσο και ο Χάρης Δούκας θα έχουν και οι τρεις θέση στο πολιτικό κέντρο του κόμματος. Το νέο αυτό όργανο θα απαρτίζεται από 8 με 9 μέλη και εκεί θα συμμετέχουν και άλλα κεντρικά στελέχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button