Τεχνολογιά

Στις αρχές του 2025 θα αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Μετά την απονομή του Χρυσού Λέοντα για την ταινία «The Room Next Door» («Διπλανό Δωμάτιο»), ο Πέδρο Αλμοδόβαρ (Pedro Almodóvar), ετοιμάζει ήδη το επόμενο πρότζεκτ του.

Σε συνέντευξη στους Times δήλωσε ότι ελπίζει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας να ξεκινήσουν «στις αρχές του επόμενου έτους». Αξιοσημείωτο είναι ότι τον Σεπτέμβριο γιόρτασε τα 75α του γενέθλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα του ταινία όπως αποκάλυψε πρόσφατα στη δημοσιογράφο του IndieWire, Anne Thompson, θα είναι ισπανόφωνη και θα έχει τον τίτλο «Bitter Christmas».

Αυτή τη στιγμή «τελειοποιεί το σενάριο, το οποίο θα αφορά «μία τραγική κωμωδία για το φύλο». Θα ακολουθεί την ιστορία «μιας γυναίκας που εγκαταλείπεται από τον σύντροφό της κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων».

«Θα υπάρχουν στιγμές κωμωδίας και στιγμές τραγωδίας» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν, ο διάσημος δημιουργός είναι απασχολημένος με την προώθηση του «The Room Next Door», που μόλις ξεκίνησε την κινηματογραφική του πορεία με πρωταγωνίστριες τις βραβευμένες με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον (Tilda Swinton) και Τζούλιαν Μουρ (Julianne Moore).

Η πρώτη αγγλόφωνη μεγάλου μήκους ταινία του, ακολουθεί την Ίνγκριντ (Μουρ), μια διάσημη συγγραφέα η οποία προσπαθεί να αναζωπυρώσει τη σχέση της με την παλιά της φίλη, Μάρθα την οποία υποδύεται η Σουίντον, με αφορμή την δυσάρεστη είδηση της ανίατης ασθένειας της δεύτερης.

Στο πλευρό τους οι Τζον Τουρτούρο (John Turturro), Αλεσάντρο Νίβολα (Alessandro Nivola), Έσθερ Ρόουζ Μακγκρέγκορ (Esther Rose McGregor) και Χουάν Ντιέγκο Μπότο (Juan Diego Botto).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία «The Room Next Door» θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου από την Tanweer.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button