Τεχνολογιά

Στους «16» ο Αστέρας Τρίπολης, 1-0 την Καβάλα στην παράταση – Galaksias Portal News

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που συμπλήρωσε τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας στην παράταση με 1-0 την Καβάλα στην έδρα της και τώρα θα αντιμετωπίσει τη Ζάκυνθο, σε διπλούς αγώνες.

Η νίκη του αρκαδικού συγκροτήματος ήταν δύσκολη αλλά δίκαιη, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Κρεσπί που απέκρουσε ο Αστράς στη δεξιά γωνία του, στο 64ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας κι ενώ το ενδεχόμενο των πέναλτι είχε αρχίσει να φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο, ήρθε ο Τζίμας στο 115΄ για να αξιοποιήσει με πλασέ τη σέντρα του Καλτσά και να σημειώσει το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

 

Καβάλα (Καραμπετάκης): Άστρας, Ίτσιος, Τσαμούρης, Πάσαγκιτς, Δαλιανόπουλος (46΄ Κατσούρι), Μέτσε, Παπαδόπουλος (86΄ Κασέμι), Γαβριηλίδης, Αναστασόπουλος (60΄ Μάντιτς), Ομπιόχα, Γκέκας (72΄ Κόμλιας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης (Δουβίκας): Τσιντώτας, Γκαρθία (86΄ Μπίλε), Άλβαρες (98΄ Χουχούμης), Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Τζανδάρης (56΄ Γκος), Μούμο (98΄ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Παλάσιος (46΄ Μπαρτόλο), Κρεσπί (69΄ Τζίμας), Μακέντα.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button