Media

Survivor: “Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, δυο παίκτριες της πράσινης ομάδας αποφάσισαν να “δώσουν” στεγνά έναν συμπαίκτη τους.

Ο λόγος για την Ekaterina και την Αγγελική, οι οποίες και αναφέρθηκαν στην μυρωδιά που φέρει εντός και εκτός καλύβας ο Μιχάλης.

“Σήμερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου γιατί πήγαμε στην καλύβα να κοιμηθούμε και τα φύλλα από κάτω ήταν βρεγμένα. Από πάνω έσταζε και από αριστερά ήταν ο Μιχάλης που δεν κάνει μπάνιο! Ήταν δύσκολη η κατάσταση και σηκώθηκα και πήγα κοντά στη φωτιά”.

 

Δείτε επίσης: Survivor: Ξέσπασε για την ομάδα της – “Χέσ…α κιόλας, στα αρχ…α μου, ας κάνουν ό,τι θέλουν”

 

“Κοιμήθηκα έτσι αγκαλιά με τη φωτιά. Αγκάλιασα το πήλινο που έχουμε και κοιμόμουν έτσι. Ήταν πολύ ωραία. Ο Μιχάλης αποφεύγει όμως να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, γι’ αυτό και μυρίζει. Μυρίζει και για μένα είναι δύσκολο αυτό” εξομολογήθηκε αρχικά η Ekaterina.

“Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό! Κι αυτός είναι ο Μιχάλης! Εντάξει, δεν νομίζω ότι φταίει το σώμα του αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τα μαγιό, τα ρούχα και την υγρασία” υπογράμμισε και η Αγγελική, με τη σειρά της, για τον συμπαίκτη της το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor.

 

Δείτε ακόμη: Survivor: Ο Γιώργος Λιανός έριξε νέα μεγάλη “βόμβα” και έμειναν όλοι άφωνοι – “Κάνεις και τέτοια ε;”

 

“Όταν περνάει από δίπλα μας ξέρουμε ότι είναι ο Μιχάλης, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στη φάση που βρισκόμαστε αλλά είναι ενοχλητικό στην μύτη, το συγκεκριμένο, πολύ”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button