Εργασία

Συνάντηση ΚΕΔΕ-ΑΔΕΔΥ: Ποια θέματα έπεσαν στο «τραπέζι»

Αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποτελούμενη από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, Πολυμερόπουλο Βασίλη, Ακτύπη Δημήτρη, Μπράτη Δημήτρη, Κόκκινο Χαράλαμπο, Γεωργάκη Βούλα και Γεωργακόπουλο Γιώργο, είχε συνάντηση σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Κυρίζογλου Λάζαρο και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Καφαντάρη Δημήτρη, για το οξυμένο πρόβλημα της στέγης που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, ιδιαίτερα οι νεοδιόριστοι και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

Η αντιπροσωπεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ την ανάδειξη του θέματος και τη βοήθειά της στην αντιμετώπισή του ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας, όπου υπάρχουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εξεύρεσης στέγης. Ζήτησε, επίσης, και να ληφθεί απόφαση, από το Προεδρείο της ΚΕΔΕ, για το θέμα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ είπε ότι γνωρίζει το ζήτημα, ότι το έχει θέσει στον Πρωθυπουργό κι επισήμανε την απουσία χρηματοδότησης, από πλευράς κυβέρνησης, προκειμένου οι Δήμοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα συνεχίσει την προσπάθεια ανάδειξης του ζητήματος με σειρά δράσεων που θα πραγματοποιήσει σε περιοχές της χώρας όπου υπάρχει σοβαρό ζήτημα εξεύρεσης στέγης.

Απαιτούμε:

  • Πραγματικές αυξήσεις μισθών για να ζούμε με αξιοπρέπεια
  • Επιδότηση ενοικίου 
  • Συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την εύρεση στέγης και της αξιοποίησης χώρων

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button