Οικονομία

Συνάντηση Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Κυβερνήτη της Ιντιάνα για προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων

Η προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης (16.10.2024) του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου με τον κυβερνήτη της Ιντιάνα, Έρικ Χόλκομπ και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης.

Στη συνάντηση μαζί με τον κ. Θεοδωρικάκο συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων, Στελλίνα Σιαράπη, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικών Επενδύσεων, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος. Ο κ. Χόλκομπ είναι επικεφαλής της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ που ταξίδεψε στη χώρα μας, μαζί με εκπροσώπους από τις Πολιτείες της Καλιφόρνιας, του Κονέκτικατ, του Ιλινόις, του Κεντάκι, του Μιζούρι και του Οχάιο που επίσης ήταν παρόντες στη συνάντηση.

 

Οι δύο πλευρές συζήτησαν αναλυτικά για θέματα που σχετίζονται με προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων στην πατρίδα μας, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν διαχρονικά το μεγαλύτερο στρατηγικό εταίρο της Ελλάδας.

To άρθρο Συνάντηση Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Κυβερνήτη της Ιντιάνα για προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button