LifeStyle

«Συνεχίζει να με βρίζει κι εγώ ατάραχη» – Galaksias Portal News

Ένα σκηνικό που είχε στον δρόμο την ώρα που οδηγούσε εξιστόρησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tiktok η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τον έντονο εκνευρισμό της εξέφρασε η Ιωάννα Μαλέσκου με βίντεο στο Tiktok αναφερόμενη σε συμβάν με γυναίκα οδηγό η οποία για αρκετή ώρα ήθελε να την προσπεράσει σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο.

«Είμαι σε επαρχιακό δρόμο σε ένα στενό που δεν επιτρέπεται προσπέραση. Από πίσω μου, βλέπω στον καθρέφτη ότι έρχεται βολίδα ένα αυτοκίνητο smart με γυναίκα οδηγό, δεν έχει σημασία το φύλο.

Κολλάει από πίσω μου και βλέπω ότι κάνει νευρικές κινήσεις και λέω: “Αποκλείεται να μιλάει σε μένα… ” Εγώ αγαθιάρα… “Θα μιλάει αλλού η γυναίκα, ποιος ξέρει; Θα έχει νεύρα ή θα μιλάει σε ανοιχτή ακρόαση” γιατί δεν την είδα να φοράει ακουστικό», είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

@imaleskou

 

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Maleskou

Και πρόσθεσε: «Και πάλι δεν δικαιολογείται. Και σκέφτομαι εγώ… πες ότι πατάω φρένο για τον οποιοδήποτε λόγο – όχι επίτηδες – και εκείνη κολλάει πάνω μου. Ποιος θα φταίει; Εγώ θα φταίω που ο πισινός μου θα την έχει φάει; Όχι, και ξέρουμε όλοι ότι το πίσω αυτοκίνητο πληρώνεται.

Και συνεχίζει και με προσπερνάει και καταλαβαίνω ότι με περνάει οριακά να τρακάρει με το αυτοκίνητο που έρχεται από την άλλη κατεύθυνση και συνεχίζει να βρε βρίζει. Εγώ ατάραχη, είχα και το παιδί μέσα. Παίζει εσείς που οδηγείτε smart αυτοκίνητα να παθαίνετε κάτι; Αισθάνεστε ότι έχετε υπερδυνάμεις; Δεν σας φταίμε και τίποτα οι υπόλοιποι, χαλαρώστε», καταλήγει η Ιωάννα Μαλέσκου.

To άρθρο Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε για σκηνικό που είχε με οδηγό: «Συνεχίζει να με βρίζει κι εγώ ατάραχη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button