Ελλάδα

Συνεχίζουν τα φιλικά οι Κορασίδες του ΟΦΗ – Galaksias.com

Στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στην Αλικαρνασσό, αγωνίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21/09 η ομάδα των Κορασίδων του ΟΦΗ, η οποία αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα του Ηροδότου. 

Η προπονήτρια της ομάδας μας, Έφη Ζερβάκη, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, αξιοποιώντας το φιλικό ως ευκαιρία για να δουλέψει με τις αθλήτριες πάνω στις συνεργασίες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια. 

Ο αγώνας είχε προπονητικό χαρακτήρα, με κύριο στόχο την προετοιμασία της ομάδας για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

«Είμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να δουλέψουμε περισσότερο την τακτική, τις συνεργασίες και να δέσουμε σαν ομάδα μετά τις προσθήκες που έχουν γίνει. Τα κορίτσια προσπαθούν πολύ, και εγώ δίνω χρόνο σε όλες στα φιλικά ώστε να δούμε τις δυνατότητές τους», τόνισε η Έφη Ζερβάκη. 

Ξεκίνησαν και οι Μίνι Κορασίδες 

Την ευκαιρία να απολαύσουν το τμήμα Μίνι των Κορασίδων του ΟΦΗ σε δράση, είχαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 21/09, στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στην Αλικαρνασσό. Η ομάδα αγωνίστηκε με την αντίστοιχη του Ηροδότου σε ένα άκρως ενδιαφέρον φιλικό. Η προπονήτρια Έφη Ζερβάκη αξιοποίησε την ευκαιρία για να δοκιμάσει όλες τις ταλαντούχες αθλήτριες, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία και να ενισχύσουν τη συνεργασία τους. Ο αγώνας αυτός ήταν μια σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητριών και την προετοιμασία τους για μελλοντικές προκλήσεις.  

«Έχουμε μια ομάδα μίνι με αρκετό ταλέντο, δέσιμο και αγάπη για το άθλημα και προσπαθούμε να δουλεύουμε με τις ίδιες βασικές αρχές όπως και οι κορασίδες. Στο φιλικό με τον Ηρόδοτο νομίζω ότι φάνηκε αυτό και ότι υπάρχει συνέχεια μετά τις τωρινές κορασίδες», δήλωσε η προπονήτρια του ΟΦΗ.

Μίνι Κορασίδες ΟΦΗ μπάσκετ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button