Τεχνολογιά

Συνελήφθησαν εκτελεστές της Greek Mafia – Galaksias Portal News

Δύο ομογενείς από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκονται σε Ρωσόφωνη εγκληματική ομάδα αλλά και σε συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα συνελήφθησαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Ντουμπάι. Πρόκειται για τον Ελληνοουκρανό αρχηγό της εγκληματικής ομάδας, «Έντικ», και τον 41χρονο Λ.Σ., επίσης ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης.

Μάλιστα, ο 41χρονος ήταν καταζητούμενος για τις υποθέσεις δολοφονίας των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στον πόλεμο των Ρώσων με την Greek mafia για το λαθρεμπόριο τσιγάρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως ο «Έντικ», σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία όχι για τις ανθρωποκτονίες αλλά για απόδραση και ποινή φυλάκισης 7 ετών για κακουργηματικές διαρρήξεις, είναι πιθανόν να είχε τον ρόλο του ηθικού αυτουργού στις δολοφονίες αυτές, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κανένα στοιχείο σε βάρος του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αλλά και ενημέρωση του Ελληνικού γραφείου της Interpol και της αρμόδιας υπηρεσίας που είναι η Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας.

Στις Ελληνικές αρχές υπήρχαν πληροφορίες πως και οι δύο είχαν βρει καταφύγιο στο Ντουμπάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button