LifeStyle

«Συνήθως πάντα με χώριζαν, ήμουν ζωηρός στο παρελθόν» – Galaksias Portal News

«Δεν ξέρω όμως γιατί με χώριζαν, κάτι δεν τους άρεσε», εξομολογήθηκε ο Μάνος Ιωάννου.

Για την προσωπική του ζωή, τους χωρισμούς του παρελθόντος αλλά και την επανασύνδεση με την τελευταία του σύντροφο μίλησε από καρδιάς ο Μάνος Ιωάννου στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα το πρωί (10.10.2024).

«Το καλοκαίρι χώρισα, ναι, είχα ένα κενό. Τώρα είμαι μια χαρά. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φτάσω κοντά στον γάμο. Ξέρεις, το έχω ονειρευτεί πολλές φορές στον ύπνο μου αλλά, όταν ξυπνάω, φεύγει. Δεν έχει υπάρξει ποτέ γυναίκα που να σκεφτώ να της κάνω πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Το έχω σκεφτεί αλλά με συνάδελφο μου θα έκανα πολύ δύσκολα πια σχέση. Στο παρελθόν ναι, έχω υπάρξει, έτσι κι αλλιώς. Είναι όμως πολύ δύσκολο. Όταν είσαι στην ίδια δουλειά, υπάρχει πολύ κουτσομπολιό και πολλά στόματα μιλάνε και βάζουν λόγια», είπε στη συνέχεια.

«Είναι λίγο περίεργο το επάγγελμα μας. Μπορεί να αγαπιόμαστε όλοι αν μας πειράξουν σαν ομάδα, αλλά μεταξύ μας υπάρχει και ανταγωνισμός», δήλωσε.

«Εμένα πάντα συνήθως με χώριζαν οι σύντροφοι μου. Μπορεί να ήμουν κάποιες φορές ζωηρός στο παρελθόν, Αιγόκερως είμαι. Δεν ξέρω όμως γιατί με χώριζαν, κάτι δεν τους άρεσε. Τώρα είμαι σε μια πολύ καλή φάση.

Είχα ένα κενό και στην ουσία είμαι ξανά με την ίδια κοπέλα. Είχαμε ένα κενό αλλά τώρα είμαστε μια χαρά», πρόσθεσε με χαμόγελο ο Μάνος Ιωάννου.

To άρθρο Μάνος Ιωάννου: «Συνήθως πάντα με χώριζαν, ήμουν ζωηρός στο παρελθόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button