Τεχνολογιά

«Τα μουσουλμανικά έθνη έχουν έναν κοινό εχθρό» – Galaksias Portal News

Το πρώτο διάγγελμα, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια απευθύνει ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, παρουσιάζοντας τις προθέσεις της Τεχεράνης. Ο ίδιος έχει ένα τουφέκι στο πλευρό του.

«Τα μουσουλμανικά έθνη έχουν έναν κοινό εχθρό» είπε μεταξύ άλλων ο Χαμενεΐ, ενώ επισήμανε ότι «κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να αμύνεται από τους επιτιθέμενους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα μουσουλμανικά έθνη πρέπει να ζωστούν τη ζώνη της ανεξαρτησίας από το Αφγανιστάν στην Υεμένη, από το Ιράν στη Γάζα και τον Λίβανο… Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να αμυνθεί σε επιτιθέμενους, το παλαιστινιακό έθνος έχει το δικαίωμα να σταθεί ενάντια στον εχθρό που του κατέστρεψε τη ζωή» ανέφερε για το Ισραήλ.

Η πολιτική του Κορανίου με τους Μουσουλμάνους είναι ότι τα μουσουλμανικά έθνη πρέπει να έχουν αλληλεγγύη μεταξύ τους, τόνισε ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν.

Μεγάλο πλήθος Ιρανών, πολλοί από αυτούς από την επαρχία, κατέκλυσαν την περιοχή έξω από το μεγάλο τέμενος Μοσάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκφώνηση μέρους του κηρύγματος του Χαμενεΐ θα γίνει στα αραβικά για να απευθυνθεί σε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο, και «ιδιαίτερα στο αγαπημένο έθνος του Λιβάνου και της Παλαιστίνης» είχε ανακοινωθεί νωρίτερα στον λογαριασμό του.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button