LifeStyle

Τα συγκινητικά λόγια για τον αδερφό της Τζώρτζη – «Θα γινόταν 45» – Galaksias Portal News

Για τον αγαπημένο της αδερφό, Τζώρτζη Μονογυιού, που πέθανε σε τροχαίο πριν τρία χρόνια μίλησε ανήμερα των γενεθλίων του η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό η Κατερίνα Μονογυιού αναφέρθηκε στον αγαπημένο της αδερφό, οποίος θα είχε τα γενέθλιά του. Ο Τζώργης Μονογυιός έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα το 2021, σκορπώντας θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του.

«Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του. Θα ήταν 45 ετών. Θα έβλεπε τα παιδιά του να μεγαλώνουν αλλά ο Θεός ήθελε να γίνουν τα πράγματα έτσι. Είμαι κοντά στην οικογένεια μας, μας λείπει πάρα πάρα πολύ αλλά με προσευχή και υπομονή προχωράμε τη ζωή μας γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε και αυτό πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά του.

Είμαστε δίπλα στα παιδιά του και αυτό που τους λέμε είναι για τον πατέρα τους, τις αναμνήσεις που είχαμε και διάφορα πράγματα που τους κάνει και αυτούς να νιώθουν δυνατοί και να μιμηθούνε, γιατί ήταν ένας νέος πολύ καλός άνθρωπος».

Σχετικά με το πώς περνούσαν τα γενέθλια του, η Κατερίνα Μονογυιού απάντησε: «Οικογενειακά, αυτό. Ο Γιώργος δεν ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάρτι και τέτοια. Ήρεμα και όμορφα με την οικογένειά του. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είμαστε η μόνη οικογένεια που έχουμε περάσει κάτι τέτοιο. Να έχουν δύναμη οι γονείς και να αντιμετωπίζουν την απώλεια με δύναμη ψυχής».

To άρθρο Κατερίνα Μονογυιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον αδερφό της Τζώρτζη – «Θα γινόταν 45» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button