Media

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 14/10

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 14/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε μπερδεμένοι και απογοητευμένοι για τα πάντα στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε όμως το ένστικτό σας. Θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις – και από το παρελθόν. Αν αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε τα βήματα προόδου που θέλετε, δείτε ψύχραιμα τι έχετε κατορθώσει από την αρχή του χρόνου και αμέσως θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά. Η διαδικασία ίσως να είναι μακροχρόνια, για αυτό αναζητήστε επαγγελματική συμβουλή. Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν και παράλληλα προσέξτε και τι εύχεστε σήμερα. Μπορεί να σας συμβεί!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία οι δεσμευμένοι πραγματοποιήσατε σημαντικά βήματα για αναθέρμανση της σχέσης σας, χρειάζεται όμως συνεχής ενασχόληση για να παραμείνει το κλίμα καλό. Κάπως έτσι, αποφασίζετε βαθιές τομές (και) σε άλλους τομείς. Με δυο λόγια, υπάρχει και πιθανότητα μετακόμισης και ανάληψης νέας συνεργασίας – όλα έχουν τον λόγο τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας είναι σε συνάρτηση με το πώς θα τακτοποιηθούν ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Είστε ευμετάβλητοι, ευτυχώς όμως όσο χρειάζεται και ευέλικτοι ώστε να προσαρμοστείτε ανάλογα με τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα του περίγυρού σας. Αν αποστασιοποιείστε (και) από συνεργάτες, θα δώσετε την εντύπωση ότι αδιαφορείτε. Δεν το θέλετε!

 

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται καθαρή σκέψη για στοχευμένες δράσεις προκειμένου να λύσετε προβλήματα που τυχόν υπάρχουν με τραπεζικά δάνεια – με την προϋπόθεση όμως να μην πάρετε άλλο αν ήδη έχετε ένα. Οι singles μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας κάνει «κλικ». Και να μην είστε βέβαιοι ακόμα για τα συναισθήματά σας, είναι λογικό. Δώστε χρόνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλαμβάνετε καινούργιες δράσεις/ συνεργασίες, ευτυχώς πατώντας γερά στη γη. Προσοχή ωστόσο στη διαχείριση των χρημάτων για να μην τρέχετε και δεν φτάνετε το υπόλοιπο του μήνα. Είναι καλό το timing και για όσους αναζητάτε δεύτερη δουλειά. Συμβάσεις και συμβόλαια που θα υπογραφούν τώρα θα φέρουν αυξημένη κερδοφορία – και άμεσα.

 

ΖΥΓΟΣ

Προμηνύονται αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, οπότε αδράξτε την ευκαιρία για να προωθήσετε τα πλάνα σας και να ανέλθετε. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα, το χαμόγελο επανέρχεται. Επωφεληθείτε από την εύνοια της ημέρας, ρυθμίζοντας και οικονομικές υποχρεώσεις. Και το βράδυ ξεσκάστε παρέα με αγαπημένους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για δράση, ανάληψη πρωτοβουλιών ή/και σωματική άσκηση. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο σε τυχόν παρορμητικότητα στα επαγγελματικά και αυτό για να μην κάνετε επιπόλαιες ή/και λανθασμένες επιλογές. Είναι τέλεια ημέρα και για απομάκρυνση από τοξικές συνήθειες και -γιατί όχι- και από αντίστοιχους ανθρώπους. Μην το (πολύ)σκέφτεστε, δράστε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οτιδήποτε αφορά το παρελθόν σήμερα μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση, αποσπώντας σας από την -ομολογουμένως δύσκολη για εσάς στην παρούσα φάση πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Το socializing μπορεί να περιμένει και μέχρι… αύριο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα προέχουν θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ευτυχώς, θα τα αντιμετωπίσετε με τη δέουσα ωριμότητα και ρεαλισμό. Επιβάλλεται όμως να βρείτε τη χρυσή τομή, δίνοντας τον χρόνο που πρέπει μεταξύ οικογένειας, διαπροσωπικών σχέσεων και εργασίας. Κάτι που, δεδομένων των πολλών υποχρεώσεών σας, τώρα μόνο εύκολο δεν φαίνεται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τακτοποιείτε περιουσιακά και γενικότερα οικονομικά ζητήματα που σας ταλάνιζαν. Μην παραπάρετε… αέρα και διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Ποντάρετε στη δημιουργικότητα και επιδείξτε αποφασιστικότητα εάν χρειαστεί, βλέποντας το δάσος, όχι το δέντρο. Λειτουργήστε ομαδικά και όχι σκεπτόμενος μόνο τον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα ανατροφής των παιδιών αλλά και διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου. Κάποιοι μπορεί να αισθανθούν έντονα την ανάγκη για αυτοέκφραση από τη συγγραφή ή τις τέχνες, ενώ άλλοι ενδεχομένως να αποφασίσουν ένα ταξίδι. Είναι ιδανικό timing και για να εκτονωθείτε δημιουργικά, χαλαρώνοντας. Και για ρομάντζα οι δεσμευμένοι…

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button